2777
2789

اشتباه مممححضهههه درس بچه ضعیف میشه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
اشتباه مممححضهههه درس بچه ضعیف میشه

عزیزم ،چیکار کنم شکمم آب بشه ؟🥺

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ،چیکار کنم شکمم آب بشه ؟🥺

خوشگلم توی تاپیکم برو بیین کامل از شکم گفتم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

تا بچه خودش اشتیاق نداشته باشه نمیشه و باید تابستون بخونه یک پایه رو کامل که پیشنهاد من پایه چهارم یا ششم هست چون پایه های دیگه مهمن و جهشی خوندن سخت میشه

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

پسز منم تمام مباحث سال دوم و بلده خیلی دوست داشتم بزارم جهشی بخونه چون ظرفیتشو داره .اما پشیمون شدم ...

آسیب ازچه نظر؟

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
اخی یادش بخیر من کلاس سومم جهشی خوندم

چندسال قبل؟

ازمون داره برای اینکه مشخص بشه میتونی جهشی بخونی یانه؟

خوشگلم توی تاپیکم برو بیین کامل از شکم گفتم

عزیزم ممکنه بیای توی آخرین تاپیکت باهم صحبت کنیم  

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
عزیزم ممکنه بیای توی آخرین تاپیکت باهم صحبت کنیم

چشم

تا بچه خودش اشتیاق نداشته باشه نمیشه و باید تابستون بخونه یک پایه رو کامل که پیشنهاد من پایه چهارم ی ...

میخوام‌بدونم آزمونی چیزی داره اولش؟

خواهر زاده م رفت 

ازش تست ای کیو گرفتن بعدش گفتن میتونه امتحان بده و امتحان داد 

گفتن قبول شده یه امتحان دیگم داشت که خواهرم از مدیر مدرسه پرس‌وجو کرد مدیر گفته بود نبری بهتره چون نمیتونه با بچه های بزرگتر ارتباط بگیره ۱

اول بود میخواست بره سوم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.