2777
2789

صاحب خونه اجاره روازسه میلیون یه دفعه کرد۱۰م ماهم واقعانمیتونیم بدیم حالاگفته یابلندشیدیا۱۰بدید خودم دارم خونه میسازم توروستا سقفشوتازه زدیم میخوام برم تویه اتاق خوابش دروپنجره گرفتم باکمک مامانم حالامونده کاشی وسرامیک کسی میدونه متری چنده خونم تقریبا۷۵متره میدونیدچقدرمیشه؟خدایاچکارکنم به کی بگم همه پولمون روهم خرج خونه کردیم پولی نداریم که خونه اجاره کنیم قسطی میدن بچه ها؟لطفااگه اطلاعی داریدراهنماییم کنید بادوتابچه کجابرم آخه؟آخربرج بایدخالی کنیم😔

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو همون روستا یه خونه کوچولو اجاره کن... فکر نکنم بیشتر از همون سه تومن بشه اجاره ش

عزیزم خیلی گشتیم فک نکن مثل شهره هرکی خونه خودش میشینه خالی هم باشه اجاره نمیدن زیاد

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

اسی جون خدا بزرگه 

اگه طلا داری بفروش یه اتاقش درست کن برو یا مامانت اینا جا دارن برو پیششون زیاد بع خودت سخت نگیر این روزا هم میگذره بخدا من انقد سختی کشیدم سر خونه که نگو الان خدا رو شکر تو خونه ام نشستم تو هم اینا روزا رو میگذرونی و انشالله خدا کمکت میکنه زود خونه ات تکمیل میشع 

عزیزم الان تواین وضعت بجای سرامیک کف خونت وسیمان کن .وبعد روش موکت وقالی پهن کن تادست وبالتون باز شدیرامیک کنید

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین