2777
2789
عنوان

تجربه من ازلاغری وتناسب اندام

126 بازدید | 5 پست

دوست ندارم معطلتون کنم فقطدلم خواست بگم شایدبه دردتون بخوره من چون 5سال داروی ناباروری میخوردم خیلی چاق وافسرده شده بودم بااینکه 23سالم بودبدشده بودمبعدازبدنیاآمدن فرزنداولم وقتی بچم راازشیرگرفتم رفتم باشگاه وخوب شدم ولی چندماه بدبارداری ناخواسته وبچه ی دوقلو دوباره اضافه وزن داشتم بعدازاینکه بچه هام یک سالشون شدتوخونه بناکردم ورزش کنم روزی 20 دقیقه راه میرفتم یعنی دورحیاط خانه را20 آهسته پیاده روی میکردم شیرینی قنادی نخوردم وشام خودراقبل ازساعت 7شب میل میکردم وقبل ازساعت 8صبح صبحانه نمی‌خورد البته صبحانه صیفی جات مثل خیارگوجه کاهو هویج وازاین مواردهرکدوم دردسترس بود.یکی دوتابدوننون میخوردم وروزی یه بطری 1 ونیم لیتری آب میخوردم خداوکیلی شدم باربی گفتم شایدبه دردتون بخوره شب خوبی داشته باشی دیگه دوروقته بریدبخوابیدشب خوش  

چقدر کم شد 🤔بعد برگشت داشت؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کم شد 🤔بعد برگشت داشت؟

نه برگشت نداشت واسه اینکه دیگه عادت شده اسم بعدازساعت 7شب غذا نمی‌خورم فقط آب وچای یاکمی میوه 14تاکم کردم شدم 60چون قدم بلنده اصلا60تابچشم نمییاد

ممنون از تجربه ای که در اختیارمون گذاشتی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن