2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

123 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها.من باردارم 7 هفته، قلب جنینم هم تو شش هفته دیده شده . لک داشتم کمی شیاف استفاده میکنم الان امروز  بعد این که شیاف رو واژینال گذاشتم طبق معمول بعد یه ساعتی پا شدم یه مقدار خون ریزی رقیق داشتم به رنگ قرمز ،تقریبا به اندازه همون مقداری که شاف میزاریم و ترشح ابگی میاد بیرون، بدون هیچ دردی، و الان چهار ساعتی میگذره و نداشتم .

رفتم اورژانس گفتن بعد تعطیلات سونو بده ...

خواستم بدوننم اگه خدانکرده سقط باشه بدون درد میشه؟

یا مثلا اول خون میاد بعد چند روز درد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، دکترتون گفتن شیافو واژینال استفاده کنین؟

قبل لک ببینم هم استفاده میکردم گفته بود واژینال، دو روزه لک دیدم دیگه به دکترم  دسترسی نداشتم همون جور واژینال گذاشتم.که امروز کمی خونریزی کردم

چیزی نگفت اصلا..اگه دفع هماتوم باشه بدون درد هست؟

تو برگشت سونو ت باید باشه؟؟اگر داری عکسشو بذار بگم 

آره بی درده

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

قبل لک ببینم هم استفاده میکردم گفته بود واژینال، دو روزه لک دیدم دیگه به دکترم دسترسی نداشتم همون ج ...

واژینال جذبش بهتره این اوکیه منم میذارم

تو برگشت سونو ت باید باشه؟؟اگر داری عکسشو بذار بگم آره بی درده

دکترم تو مطب سونو کرد که صرفا بدونه جنین  هست یا نه ...عکس هم دیگه بهم نداد...

حالا اورژانس برام سونو نوشت ان شاءالله شنبه میرم

دکترم تو مطب سونو کرد که صرفا بدونه جنین هست یا نه ...عکس هم دیگه بهم نداد...حالا اورژانس برام سونو ...

هرچی خیره همون میشه 

اون دفعه ک بیمارستان بودم برا سقط یه زنه میگفت تو بارداری لخته و تیکه دفع کردم گفتم سقط شده تمام

بعد چند ماه میبینه شکمش تکون میخوره میره سونو میبینه 4 ماهشه اون روزم زاییده بود 

خب شما لک هم داشتی باز واژینال بزاری؟

من سابقه سقط مکرر زایمان زودرس دارم 

این دکترم واژینال گفت 

دکتر قبلیم از عقب گفت 

تو نت نوشته از واژینال جذبش بالاتره

ان شاءالله که خیره، دعا کنین برام

چشم اگر قابل باشم 

بسپار بخدا هرچی مصلحت 

بخدا قسم روزی ک دوقلوهام مردند میگفتم خدایا تو قرار بود ازم بگیریشون چرا روز اول سقط نشدن ک من با داغ کدومشون سرکنم بود فاصله 9 روز از هم پر کشیدن 

ک مصلحت‌ من این بود

چشم اگر قابل باشم بسپار بخدا هرچی مصلحت بخدا قسم روزی ک دوقلوهام مردند میگفتم خدایا تو قرار بود ازم ...

خدا بهتون صبر بده ان شاءالله...درکتون میکنم، واقعا سخته. امروز که خون دیدم واقعا یه لحظه قبل برم اورژانس فک کردم دوران بارداری من هم تموم شده چه حال بدی بود، هرچند هنوز هم اضطراب دارم تا نرم سونو

خدا بهتون صبر بده ان شاءالله...درکتون میکنم، واقعا سخته. امروز که خون دیدم واقعا یه لحظه قبل برم اور ...

در ضمن امیدوار باش من سر پسرم تو 6 ماهگی خون دیدم 

سر دوقلوهام اوایلش دیدم 

دلت روشن باشه نذر 40 یس کن تقدیم به قلب امام زمان برا سلامتی جنین خوبه