2777
2789
عنوان

ک لاه برداری پیج اینستا

106 بازدید | 16 پست

تا حالا شده از پیجی خرید کنین و هیچی براتون نفرستاده باشن اگه اره لطفا بگین بعدش چیکار کردین تونستین به حقتون برسین لطفا راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهکاری وجود نداره اصلا قانون وجود نداره در این باره شکایت هم کنی پول خودتو حروم کردی وگرنه چیزی ...

یعنی بستگی به انصاف صاحب پیج داره ؟؟؟مگه میشه انقدر بی در و پیکر

چه پیجی بود گلم پیش پلیس اینا نرفتی

پیجش تو دوتا تاپیک قبلیم تگ کردم آویژه بوتیک

نه والا نرفتم باید چندبرابر اونو خرج کنی تا واسط شکایت بنویسن و هی بیایی و بری

تو ایران این چیزا پیگیری نداره

کردستان✌🏼🕊️

پیجش تو دوتا تاپیک قبلیم تگ کردم آویژه بوتیکنه والا نرفتم باید چندبرابر اونو خرج کنی تا واسط شکایت ب ...

والا بخاطر پولش نه بخاطر حرصی که خوردم حاضرم هر کاری بکنم هر چقدرم خرج داشت فقط میخوام بدونم اگه تا اخرش برم به جایی میرسه یا نه

والا بخاطر پولش نه بخاطر حرصی که خوردم حاضرم هر کاری بکنم هر چقدرم خرج داشت فقط میخوام بدونم اگه تا ...

از کدوم پیج خرید کردی؟؟

آره حق داری اگه حوصلشو داری حتما دنبالشو بگیر برو

کردستان✌🏼🕊️

قبلا به هر پیجی مجوز سایت نمیدانن الان دیگه هر کلاهبرداری سایت داره پیگیرم‌نمیکنن خیلی عجیبه

در ظاهر همه چی معتبره شکم نداشتم گفته بود بعد هفت روز کاری کد پیگیری میدن که سراغشو گرفتم بعد هفت روز جواب سر بالا و بی احترامی دیدم بعدش تو کامنتا میخوندم که یه نفر کامنت گذاشته بود ۲۲ روزه خبری نیس بعد یه ساعت پاک شد کامنتش