2777
2789

من دارم کم کم به چهل نزدیک میشم الان 37 تم

راستش اصلا زندگی نکردم

و خیلی حسرت ها تودلمه

از امسال شروع کردم برنامه ریزی کردم

میخوام زندگیمو از نوع شروع کنم

ولی چون جونیم رفته خیلی ناراحتو نامیدم

لطفا تجربتونو بگید

بنظرتون میتونم از چهل سالگی شروع خوبی داشته باشم؟! 

چکارا کردید خودتون؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هنوز جوونید. من که ۴۵ سالمه هنوز احساس پیری ندارم. مهم این نیست که چند سالتونه. مهم اینه که درست زندگی کنید. از نظر من زندگی کردن یعنی در لحظه زندگی کردن. هیچ کارت رو به فردا موکول نکن. حتی اگه یک لباس نو خریدی همین امروز استفاده کن. هیچ وقت از فردا خبر نداریم.

شما هنوز جوونید. من که ۴۵ سالمه هنوز احساس پیری ندارم. مهم این نیست که چند سالتونه. مهم اینه که درست ...

بیشترین ناراحتیم اینه زندگیم دلخواهم نیست

برده باورهای خانواده و فرهنگ بودم و طبق ارزش های بقیه بودم 

اتفاقا تو فکر زندگی تو لحظه حال و لذت و رضایت هستم

دلم میخواد از اول متولد شم

زندگی دلخواه هیچ کس نیست. کمتر آدمی وجود داره که در گذشته خودش هیچ حسرتی نداشته باشه. باید برای بهتر شدن زندگی تلاش کنی ولی همیشه اون چیزی که ما می خواهیم نمیشه. خود من داشتم برای آینده ام برنامه ریزی می کردم و کارهایی رو می خواستم انجام بدم. که ناگهان متوجه سرطان معده همسرم شدم و همه برنامه هام بهم ریخت. الان فکر  برنامه ریزی ها و کارهای انجام نداده از ذهنم رفته و همش پام توی دکتر ها و شیمی درمانی و بیمارستان هست. حالا می فهمم که چقدر ما انسانها ناشکر هستیم. بزرگترین نعمت که سلامتی هست رو داریم و قدر نمی دونیم. فقط به فکر نداشته ها و کارهای انجام نشده مون هستیم. برای همین از زندگی لذت نمی بریم.

سلام وقتتون بخیربراتون مقدوره آموزش ها و گروه تولید کننده های انصاری رو بهم بدین؟هزینه شو هم تقدیم م ...

خیر 

اصلا ندارم از کانالها اومدم بیرون

اصلا چیز خاصی نبود گوگل کنید مقاله فروش بخونید