2777
2789
عنوان

سوال پمپ بنزین از ماشین پیاده میشید💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روال نیست لطفه .البته جا افتاده و شده روال.و تقریبا کسی تشکر خاصی نمیکنه از مسیول جایگاه یا ندیدم ان ...

لطف نیست کلا مسئول نازل وظیفشه بنزین بزنه چه آقا چه خانم ولی خب اینجا آقایون پیاده میشن

کاربری دست دو نفره 
من که هر بار هم اولش خواهش کردم هم اخرش تشکر ندیدم کسی جوری برخورد کنه که توهین امیز باشه ولی چیز عج ...

خدا خیر بده شما رو .

بله ماشین پولداران پیاده نمیشن از مردا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خیلی راننده ی خانوم توی شهرمون دیدم، ولی تا حالا ندیدم خانومی خودش بنزین بزنه، اصلا بهش فکرم نکرده بودم، از این به بعد دقت میکنم😁 خودم فعلا راننده نیستم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ولی شاید عجیب باشه اگر تو سوپری ها هم بخوای خرید هات تا دم ماشین میارناقایونی هم که کنار جایگاه ایست ...

دید متفاوته

من اگر بخوام روزی از کسی چنین چیزی بخوام حتما یه انعامی میدم حداقل ۱۰۰ تومن چون مردم کلفت یا نوکر ما نیستن 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
لطف نیست کلا مسئول نازل وظیفشه بنزین بزنه چه آقا چه خانم ولی خب اینجا آقایون پیاده میشن

گاز باید مسئول بزنه ولی بنزین نمی‌دونم شایدم اینجور باشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دید متفاوتهمن اگر بخوام روزی از کسی چنین چیزی بخوام حتما یه انعامی میدم حداقل ۱۰۰ تومن چون مردم کلفت ...

مربی رانندگیم گفت وظیفه اوناست

کارش همینه

وگرنه کارش چیه پس

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

خیلی راننده ی خانوم توی شهرمون دیدم، ولی تا حالا ندیدم خانومی خودش بنزین بزنه، اصلا بهش فکرم نکرده ب ...

از اون مدل سوال هاست که مسخره به نظر میاد ولی هست تو روزمرگی 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
مربی رانندگیم گفت وظیفه اوناستکارش همینهوگرنه کارش چیه پس

کارشون نظارته

اگر کارشون سوخت گیری بود برای هر نازل یه مسئول میذاشتن نه دو سه نفر واسه کل جایگاه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم