یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی اگه پریودی تنظیم بشه نشونه این نیست که تنبلی خوب شده؟؟؟
باس کامل خوب بشی ینی هم پریودت منظم باشه هم اینک زیر ده روز بشه من الان منظمه ولی بعد پریود لکه بینی دارم ک بیشتر ده روز میشه
اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
من اوایل که ۱۵، ۱۶ سالم بود ماهی سه بار وریود میشدم. رفتم دکتر برام ld نوشت یه مدت خوردم. بعد دیگه جوری شد که تا قرص نمیخوردم پریود نمیشدم ، مثلا ۴ ماه میگذشت هیچ. یا اینکه دو بار در ماه پریود میشدم و خیلی خون ریزی داشتم، بینشم باز لکه بینی داشتم.
💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ ☯️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️