مهربان۱۳۳۳۷۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 122 عنوان اموزگاری 83 بازدید | 6 پست بچه ها من رشتم ادبیات انگلیسی هست ایا میتونم اموزگاری شرکت کنم؟ ی تبصره خوندم نوشته مسایی ک سابقه تدریس دارن میتونن بدون در نظر گرفتن رشته اموزگاری شرکت کنن 1403/06/22 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31299 ایشالله ک بشهمنم دعا کنید تنها امیدم ب این زندگی اینه ک روزی معلم بشم ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!
tamshk_qermez عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 970 سلام عزیزم بله اگر سابقه داشته باشی معتبر، میشه ، ان شالله قبول میشی و ب ارزوت میرسی وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
مهربان۱۳۳۳۷۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 122 سلام عزیزم بله اگر سابقه داشته باشی معتبر، میشه ، ان شالله قبول میشی و ب ارزوت میرسی جونمییییییفقط من سابقه زیانسرا دارم ولی نامه گزینش دارم ایا معتبره؟
مهربان۱۳۳۳۷۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 122 ایشالله ک بشهمنم دعا کنید تنها امیدم ب این زندگی اینه ک روزی معلم بشم ایشالا ب ارزوت مبرسی عزیزم
tamshk_qermez عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 970 جونمییییییفقط من سابقه زیانسرا دارم ولی نامه گزینش دارم ایا معتبره؟ فکر میکنم باید نامه از اموزش و پرورش استانتون باشه با مهر رسمی.توی همون دفترچه ازمون نوشته ک دقیقا چی میخواد وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍