2777
2789

پیاز رنده میکنم آبشو میگیرم فقط

آبلیمو 

زعفران 

سیر رنده شده 

روغن کم 

فلفل سیاه

فیله مرغ 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ رو میدم خود طرف جوجه ای خرد کنه،بعد توی خونه پیاز خلالی درشت+نمک+فلفل+زعفرون+یکم آب لیمو ترش تازه رو با مرغ مخلوط میکنم و حسابی ماساژ میدم،میزارم توی یخچال نصف روز،بعد بسته بندی داخل فریزر

به نظرم همسر من بهترین جوجه رو درست میکنه 

داخلش هم 

سس مایونز 

پیاز 

فلفل دلمه ای 

زعفرون دم کرده 

فلفل قرمز 

سس خردل

پفک

میزنه 

یه شب بمونه تو مواد

نکته مهمش اینه که نیم ساعت مونده به سیخ زدن باید نمک و ابلیمو زد بهش که جوجه ها سفت نشن 

ماست موسیر خوب میشه بنظرتون؟

من امتحان نکردم عزیزم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

پیاز+فلفل+نمک+زعفران+ماست+پودرسیر+پول بیبر+آبلیمو+پودرکره+کمی سس مایونز +ی حبه سیر

میریزم تو مخلوط کن بعد میریزم رو مرفاوی میزارم24ساعت بمونه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
پیاز+فلفل+نمک+زعفران+ماست+پودرسیر+پول بیبر+آبلیمو+پودرکره+کمی سس مایونز +ی حبه سیرمیریزم تو مخلوط کن ...

فلفل دلمه هک میزنم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم