2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکلاتم میشه؟

به نظرم به شیرینی ای که جزو خوراکی های طیبات محسوب میشه بخونید بهتره، البته نظر و تفکر شخصی بنده است. 

مؤمن باید غذای طیب و طاهر میل کنه که بتونه عمل صالح انجام بده. 

انواع قند و شکر مصنوعی و مشتقات اونها و فرآورده هایی که در اون ها، از این مواد استفاده شده، نمیتونه جزو طیبات باشه، چون قند و شکر سفید، مضرات داره، در حالی که خوراکی هایی که طیب و طاهر هستند، تماماً خیر و برکت بوجود میارن. 

مثلاً ماده شیرین که در روایات آمده است که باعث شفا و درمان بیماری هاست و افزودنی مضر نداره، عسل طبیعی و شکر قهوه ای یا همون شکر سرخ است. از فروشگاه های معتبر یا از مکان های شناخته شده خرید کنید. 

به نظرم به شیرینی ای که جزو خوراکی های طیبات محسوب میشه بخونید بهتره، البته نظر و تفکر شخصی بنده است ...

عسل داریم با خامه طبیعی خرما نداریم اگه داشتیم میخوردم