2777
2789
عنوان

خیانت من ب شوهرم

453 بازدید | 14 پست

امروز رفتم مغازه دوستش شوهرم مثل اینکه چتدوقتی بادوستش قهره ومن اصلاخبرنداشتم وقتی رفتم توی مغازه دوستش یهوتامنودخترمودید بلندشدسلام علیک گرم جوری ک خودم تعجب کردم دخترموبغل کرد برد پشت میزوبهش میگفت عموهرچی میخوای بردار بعدیهوشروع کردب تعریف کردن ک باشوهرم بحثشون شد وماجرای بحث وهی میگفت کارتموبگیرزنگ بزن تابقیشوبگم برات ک شوهرم چکارم کردمنم گفتم والامن کارب دعوای شماندارم چیزی هم واسم تعریف نکردنمیدونستمم باشماقهره اینطورگفتم ک فکرنکنه من عمدا رفتم مغازش خرید دخترم شد۹۰۰تومن هرچی گفتم کارت نکشید منم شمارشو جلوی مغازش جوری ک ببینه انداختم روزمین وازروش رد شدم بعدم کارتو دادم برادرم گفتم برومغازش کارت بکش یادم رفته بودکارت ببرم دیگ اونم قطعا جلوی برادرم ک جرعت نداره پولشو کم نکنه

حالا ب نظرتون اینکارا ک کردم کافیه یاهنوز عذاب وجدان داشته باشم یعنی من خیانت کردم من اصلانمیدونستم قهرن وگرنه نمیرفتم مغازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا 

چرا به خودتون انگ خیانت می زنید اخه 

مگه خود ازاری دارید ؟

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
نه عزیزم خب نمیدونستی دعوا کردنفقط اونجا که گفتی شماره اینا انداختمو چیزی نقهمیدم 🙄🙄🙄

کارت ویزیت مغازشو گذاشت توی نایلون خریدمون منم جلوی مغازش کارتشو دراوردم از نایلون وانداختم وپاگذاشتم روی کارت وردشدم

برا شوهرت تعریف نکن به اندازه کافی زدی تو دهنش

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

واقعا ؟پی اینجوری سخته

اره مثلا بگم مارفتیم مغازش میگ چرا رفتید این همه مغازه دیگ فکر نمیکنه خب من نمیدونستم یامثلا بگم جریانا قهرتون گفت یابگم شماره داد زورکی و کارت نکشید من حتی ب داداشمم نگفتم فقط گفتم برو مغازه فلانی کارت بکش ۹۰۰تومن کارتمو نبرده بودم وگرنه داداشمم ک دیگ شر تره 

کارت ویزیت مغازشو گذاشت توی نایلون خریدمون منم جلوی مغازش کارتشو دراوردم از نایلون وانداختم وپاگذاشت ...

اها

به نظرم به شوهرت بگی بهتره چون بعدا رز زبون اون میشنوه 

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
اهابه نظرم به شوهرت بگی بهتره چون بعدا رز زبون اون میشنوه

با اون قهره میترسم جایی دیگ بره اسم شوهرمو بیاره بگه ب فرض من با سعید قهرم زنش اومد مغازم