2821
2789
عنوان

چرت و پرت نویسی

141 بازدید | 14 پست

هرکی هرچی عقده داره بریزع خالی کنه 

عقدع من صورت صاف بدون جوش 

عقده شما چیععع😤😤😤

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

عقده ی منم زندگی کردن پوچ و حال بهم زنه!! عقده ی من تموم شدن این دنیای لعنتیه

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکه خیلی امسالی چاق شدم  به لاغرا و اونایی که گوشت به بدنشون نیس حسودیم میشه 

و به اینایی که با پارتی و سهمیه  کنکور قبول میشن یا میرن سرکار .... 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
عقده ی منم زندگی کردن پوچ و حال بهم زنه!! عقده ی من تموم شدن این دنیای لعنتیه

🫥

آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉

یکی بغلم کنه که مجبور نشم خرس عروسکی بغل کنم بخوابم

به حرفام گوش بده که مجبور نشم با خودم حرف بزنم

مسخرم نکنن دست کم نگیرنم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دل همتون رو خدا صبر بدع

لعنت به بیماریییی سرویس کرد منو

چه بیماری

خیلیه کدوم بگم داستان داره فقط تا 1 مهر وقت دارم اون کاری ک میخام بشه وگرنه بدبختم

انشالا خدا بهت راه چاره بدع