2777
2789
عنوان

ولخرجی شوهر برای خانوادش

227 بازدید | 32 پست

شوهر من اصلا به فکر زندگی خودش نیست هرچی داره رو میده به خواهرش و مادر و برادرش دیگه خسته شدم 

بهش میگم که باید به فکر آینده‌مون باشیم میگه من در برابر خانوادم مسئولیت دارم درسته منم اینو قبول دارم که در برابر پدر و مادرش مسئولیت داره دیگه نه خواهرش که شوهر داره با یه بچه نه برادرش ، دوست داره هرچی داره بده بهشون

مثلا ماهی ۱۰ میلیون شایدم بیشتر میزنه به حساب برادرش ، پول رهن خونه خواهرش رو داده یا براش گوشی خریده هرموقع میره باید برای بچه ی خواهرش کادو بخره 

ولی برای من این کارا رو نمیکنه وقتی بهشم میگم میگه تو حسودی میکنی دعوا میکنه 

نمیدونم باید چیکار کنم

مثل موم توی دست خواهر و مادرشه هرچی بگن میگه چشم

یه بار مامانش فهمید برام طلا خریده یه کاری کرد که یعنی چی چرا ولخرجی میکنین حتی زنگ زده بود به مامانم که چرا گذاشتی براش طلا بخره

بخدا دیگه خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اول زندگیته و بچه نداری یه فکر اساسی بکن،من ۱۷ ساله ازدواج کردم تو جهنمم بخاطر عشقش به خانوادش

اصلا عجیب به خانوادش وایستس 

طوری که شبا پیش مامانش میخوابه

بنظرم باهاش حرف بزن بگو میخوای اینجوری ادامه بدی بده من آدم موندن نیستم

به خدا صد بار گفتم 

اصلاگوش نمیده

حتی به خانوادشم غیر مستقیم گفتم ولی اونا دیگه عادت کردن اصلا زندگی بچشون براشون مهم نیست 

به خدا این ۳ ماه دیگه زندگیم جهنم شده همش دعواست طوری شده که خانواده ام همه چیزو گردن من میندازن 

۲ ساله عقدم به نظرتون برم سر خونه زندگیم این اخلاقش درست میشه یا نه؟

🌸 میگن هیچوقت به امید تغییر دادن کسی ، باهاش ازدواج نکنید. 

تغییر کردن آدم ها فقط زمانی اتفاق میفته که خودشون واقعا بخوان تغییر کنن. 

شما الان که عقد هستین ، یا با هم در مورد مشکلاتتون صحبت جدی داشته باشین یا پیش مشاوره برین. 

به خدا صد بار گفتم اصلاگوش نمیدهحتی به خانوادشم غیر مستقیم گفتم ولی اونا دیگه عادت کردن اصلا زندگی ب ...

من جات بودم جدا میشدم 

جدی برخورد کن وقتی خونه خودتونید مطرح کن بگو نمیتونم اینجوری یا درست میشی یا ترو به خیر و مارو به سلامت

بعدا میگه تو که تو عقد دیدی من چقدر به خانوادم وابسته م چرا عروسی کردی،چرا یه فکری نکردی،بارها به مم ...

همین الانم داره میگه 

میگه من اول بهت گفتم 

خدا الهی لعنت کنه این خانواده ی بی فکر رو