2777
2789
عنوان

دخترم داره میره پیش دبستانی ولی یه مشکلی …

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 46 پست
خب فرم مدرسشو خیس کنه منم همراهش نیستم چی میشه؟!

هیچی 

یه شلوار اضافه بزار تو کیفش

بعد هم تو این ده روز هر روز خودشو بشوزه کم کم بلد میشه لباسشو خیس نکنه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بزار تجربه کنه

دوبار خیس میشه ،دفعه سوم حواسشو جمع میکنه

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیست خودشو بشوره🤦‍♀️ همیشه من میشورمش خودش لباسشو خیس میکنه🤦‍♀️

نگو بلد نیست.هیچکس از اول بلد نبوده.بهش یاد بده وقتی شیر آب باز میکنه اول با فشار کم امتحان کنه وای خودت ک بدتری.

منظورم رو نفهمیدی منظورم باید کم کم بهش یاد می‌داد

عزیزم جملات و کلمات درست استفاده کنید مطمئن باشید متوجه میشیم نفهم نیستیم که جانم 

بدو تولد با این چیزی که شما میگی تفاوتش زیاده

بله استارتر باید از ۳ الی ۴ سالگی کم کم یادش میداد 

ولی نه بدو تولد دیگه 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

واااا خب تو تابستون باید تمرین میکرد می دونستی قراره بره پیش دبستان‌‌‌...

الانم این چند روز تمرین کنه چندبار خیس بشه یاد میگیره چجوری کنترل کنه .نترس 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عزیزم جملات و کلمات درست استفاده کنید مطمئن باشید متوجه میشیم نفهم نیستیم که جانم بدو تولد با این چی ...

بله...

ولی ببین من کلا خواهر شوهرم و همچنین خواهرم دو تا دختر همسن دارن نزدیک چهارسالن خب از همین الان دارن بهشون طرف میدن بهشون مسئولیت میدن کارای خونه کمک کنن و این می‌زاره بیشتر تو کارا دقت کنن این خیلی کمک میکنه به بچه و الان معمولا بیشتر وقتا تنهایی میرن دستشویی چون پوشکو هم ازشون گرفتن

ممنون از درک بالات🌸 دقیقا همینه، خیلی بازیگوشه لباسشو خیس میکنه

قربونت عزیزم میفهممت من دوتا دختر دارم دوتاشونم سر وسواسم دیر از پوشک گرفتم ۳ تا ۳ و نیم سالگی همه هم منو کشتننننن ولی گوش ندادم هیچ کس با پوشک سر سفره عقد نشسته😂 پس خیلی به حرفای اذیت کننده گوش نکن هر کس تو یه چیزی به هر حال مشکل داره هکه مثل هم نیستن هیچ کس هم کامل نیست. 

ببین من دختر اولیم وقتی کلاس اول بود وقتی از مدرسه میومد و میپرسیدم دستشویی رفته میبردمش حموم لباساشم میسشتم 😁😁😁😁البته شکر خدا دوران کرونا بود بعد عید کم و بیش میرفتن. شمام میتونی اینکارو بکنی اگه رفت دستشویی وقتی اومد خونه لباسا و خودشو بشور ‌ البته دخترای من عین خودمن هر جایی دستشویی نمیرن مگه مجبور باشن خیلی.😁

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
عزیزم اینو باید بدو تولد بهش یاد می‌دادی کار اشتباهی کردی بره تو اجتماع تو اجتماع مادر پدرش همراهش ک ...

بدو تولد؟؟  

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

منظورم رو نفهمیدی منظورم باید کم کم بهش یاد می‌داد

یعنی چی نفهمیدی؟! حتما با خودت همینجوری رک و بی احترام صحبت میکنن! اعصاب نداری نیا تو تاپیک مگه مجبوری

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
واااا خب تو تابستون باید تمرین میکرد می دونستی قراره بره پیش دبستان‌‌‌...الانم این چند روز تمرین کنه ...

باور کنین خیلی تمرین دادم ولی خیلی بازیگوشه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸