2777
2789
عنوان

امروز قرار بود خواهرم بیاد🥲

148 بازدید | 11 پست

من اخرای ماه هفت بارداریمه امروز قرار بود خواهرم بیاد کمک خونه تکونی کنیم باهم.همسرم خیلی خیلی کمک حالمه نذاشته زیاد کار کنم قرار بود اونو همسرم باهم کار کنن منم کمک جزئی 

که مامانم اونروز گفت ما قرار رب بپزیم خودت کوچولو کوچذو کاراتو بک(یعنی نمیاد خواهرت)گفتم اخه دوس دارم وقتی رب میپذین منم باشم همسرمم کمکتون کنه تا اینکه دیروز عصر زنگ زده تو برای خودت ی کارگربگیر دیکه خالتینا میگن چرا شوهرشو بد یاد میده

بخدا من مشکل کارگر گرفتن ندارم ولی دوس دارم خونه تکونیم با خودم باشه ک همه جا تمیز شه 

خیلی از حرفاشون ناراحتم امروز خیلی گریه کردممممم من همیشه کمک حالشون بودم موقع مجردیم همه کار خونه با من بود الان تو این‌وضعیتم یه بار نخواستن کمکم کنن

(وقتی اونام رب درست میکنن منم میخوام نرم کمکشون) 

عزیزم برای خودت بچه میاری از کسی انتظار نداشته باش هرکسی واسه خودش کلی کار داره وقتی دلت بچه میخاس باید فکر اینجاشم میکردی من خودم استراحت مطلقم همه کارو همسرم انجام میده به مامانم اجازه نمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای خودت بچه میاری از کسی انتظار نداشته باش هرکسی واسه خودش کلی کار داره وقتی دلت بچه میخاس ب ...

عزیزم من فکر همه جاشو کرده بودم

همه کارای خونه رو هم همسرم میکنه گفتم ک

ب قول شما ب مامانمم اجازه ندادم تو این مدت حتی غذا درست کنه بفرسته برام

ولی واقعا یه بار کمک کردن انقد سخته و انتظار زیاد حساب میشه؟

بچه سومم حاملم حتی مامانم بهم تبریک نگفت فقط سرکوفت بود و سرکوفت یکی برام هوسی بیاره و اینا که هیچ د ...

منم همینطورم دلم خیلی گرفته ازشون من بچه اولمه و خانوادم اصلا بهم تبریکم نگفتن😭خیلی ناراحتم خیلی من همیشه کمک حالشون بودم دلسوزشون بودم ولی انگار اون روزا یادشون رفته 

عزیزم من فکر همه جاشو کرده بودمهمه کارای خونه رو هم همسرم میکنه گفتم کب قول شما ب مامانمم اجازه نداد ...

ن انتظارت زیادی نیست بعضی خانواده ها همیننن من مامانم همش میگف بیام کمکت ولی خدم مرز داشتم توبارداریم کار س نفررا میکردم  شماهم کارگر بگیر یا با شوهرت ریز ریز کاراتو بکن ی روز ی اتاق روز بعد ی اتاق دگ ی روز کمدا ی روز کابینت اینجوری ک سختت نش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ن انتظارت زیادی نیست بعضی خانواده ها همیننن من مامانم همش میگف بیام کمکت ولی خدم مرز داشتم توبارداری ...

عزیزم بارداری هرکس با هرکس فرق داره مصلا من خیلی تنبل شدم حتی ظرف ام به سختی میشورم 

عزیزم بارداری هرکس با هرکس فرق داره مصلا من خیلی تنبل شدم حتی ظرف ام به سختی میشورم

منم تنبل بودم همش خابم میاد همش گیج منگ بودم برای خاب اما خب تن نمیدادم ب خاب 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من ولی تن میدم🤣خستم واقعا🤣🤣🤣

بخاب ک بیاددنیا دیگ رنگ خابو نمیبینی  مثل من