اقاااا من برا اولین بار تو عمرم اومدم املت درست کنم تا مامانم اینا برسن. همه چیش خوبه عااا فقط مشکلش اینه ماهیتابه اش سوخته رسما یعنی حواسم پرت شد😑😂
تا مامانم نیومده بگین ماهیتابه رو چه شکلی نابود کنم وگرنه مامانم بیاد فردا خاکسپاریمه😂💔
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فقط سطل اشغال توخیابون میتونه بهت کمک کنه.وگرنه هرجای دیگه بزاری مامانت پیدامیکنه.خودم تجربه داشتم.� ...
نو خریدهههه بوددد😑😂
نمیشه شست؟
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هیچی دیگه ماهیتابه رو ببر بنداز بیرون تو سطل اشغال کلا محوش کن
خب پس اومد میگم نمیدونم من اصن با اون کاری نداشتم با اون یکی ماهیتابع درست کردم😂💔