2777
2789
عنوان

پدر شوهرم

886 بازدید | 33 پست

نزدیک خونه پدر شوهرم یه ساندویچی هست که بندری هاش خیلی خوشمزه است .

امشب پدر شوهرم میخواد برامون ساندویچ  بندری بخره....

گفتم اینجا بنویسم که گاهی میشه با ساده ترین چیزها خوشحال شد و خانواده شوهر همیشه هم بد نیستن.

منم با خانواده همسرم اختلاف هایی داشتم و دارم اما یاد گرفتم رفتارم چطور باشه که کمترین تنش ایجاد بشه و در عین حال به خواسته های خودم هم برسم.

شما هم اگه دلتون خواست از خوشی هاتون بنویسید.

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم و برادرش فردا میخان برن باغ گردو چینی مثل همیشه خود و زن زرنگش ناهار رو انداختن گردن من 

اینم خوشی من😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم خداروشکر رابطه م با خانواده همسرم خوبه... حدود هفده ساله باهاشون زندکی میکنم. طبقه بالای خونشون.... حد و حدود و احترام رو نگه میداریم هر دو طرف.. هواشون رو دارم و هوامون رو دارن.... خدا برام نگهشون داره. اصلا نمیتونم تصور کنم یه روزی نباشن خدای نکرده

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

شوهرم و برادرش فردا میخان برن باغ گردو چینی مثل همیشه خود و زن زرنگش ناهار رو انداختن گردن من اینم خ ...

به گردو هایی که برات میارن فکر کن 

به فسنجون 

و یه غذای ساده براشون آماده کن

به گردو هایی که برات میارن فکر کن به فسنجون و یه غذای ساده براشون آماده کن

گردو که سهم خودمه منتی نمیتونن سرم داشته باشن 

تازه اون جاریم اصلا نمیره و سهمش مثل منه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم خداروشکر رابطه م با خانواده همسرم خوبه... حدود هفده ساله باهاشون زندکی میکنم. طبقه بالای خونشون. ...

حدود که رعایت بشه ، کمتر مشکل ایجاد میشه

گردو که سهم خودمه منتی نمیتونن سرم داشته باشن تازه اون جاریم اصلا نمیره و سهمش مثل منه

میگم به چیزهای خوبی فکر کن 

میگم به چیزهای خوبی فکر کن

پیدا کردم چشم😁😁😁😁