2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم عصبانیم

274 بازدید | 21 پست

خانوما امروز بعد مدت ها شوهرم برد ما رو باغ دوستش از صبح اونجا بودیم تازه اومدیم بعد مادر شوهرم زنگ زد به شوهرم گوشی رو آیفون بود که شنیدم مادر شوهرم داره با شوهرم دعوا می‌کنه میگه چرا مارو نبردی این چیزا رو زنت باید بگه حتما اون نخواسته ما بیاییم می‌گفت با زنت دعوا کن که ما نیومدیم   در حالی اصلا من دخالتی نکردم حقیقتا مادر شوهرم با من زیاد خوب نیست قبلنا هر جا می‌رفتیم اخمو بود زیاد دوست ندارم باهاش جایی برم 

شوهرمم یه کم سرمن داد زد اگه شماها بودین چی میگفتین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا تو چه سنی دقیقا بزرگ میشن😂🤦

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

مردا تو چه سنی دقیقا بزرگ میشن😂🤦

هیچ وقت ...سوال دیگه‌ای هم‌داری بگو 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هیچ وقت ...سوال دیگه‌ای هم‌داری بگو 😂

ن همین اوکیع😂😂😆

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

حالا موقع ای که قطع نکرده بود با شما دعوا کرد یا بعد قطع کردن گوشی

بعد از قطع کردن گوشی چند وقت دیگه عمل داره به شوهرم گفتم به جای اینکه فکر مریضی و عملش باشه زنگ زده میگه مارو نبردین