2777
2789
عنوان

دخترم خیلی کم رو و خجالتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید تو خیلی لوسش کردی و همه کاراش رو انجام دادی ... خرید داشتی بفرستش مغازه خرید کنه... اگه با فامیل زیاد رفت آمد نداری رفت و آمدت رو حتما بیشتر کن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
کلاس رقص بردم زیاد فرق نکرد ببینین خیلی منتظر اجازه هس همش چشش ب منه شاید من خیلی اول سخت گرفتم

آره بیشتر تشویقش کن و سعی کن رفیقش باشی

اگه یه کار اشتباهی میکنه شماتت و سرزنشش نکن با صمیمیت حلش کنید

💕🧚‍♀️                                               

همین الان نسبت ب هم سناش میبینم ک چقد روحیه ضعیفی داری اصلا لذت نمیبره از هیچی

چون خودم اینجوری بودم کلی مشکل برام پیش اومد و حتی نوجوانی افسردگی شدید گرفتم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
از تو خونه باید شروع کنید.. بذارید با شما راحت حرفشو بزنه و وقتی چیزی براتون تعریف میکنه تمام توجهتو ...

متاسفانه ایراد از منه وقتی حرف میزنه گوشزد میکنم میگم با قاطعیت حرف بزن دخترم یا مثلا لوس نشو.. چون اصلا بعضی وقتا کلمه هاشو خوب ادا نمیکنه منم نیگم خب بزرگ شدی تو جمع و مدرسه تو باید الان واضح حرف بزنی

[QUOTE=35336608

9]متاسفانه ایراد از منه وقتی حرف میزنه گوشزد میکنم میگم با قاطعیت حرف بزن دخترم یا مثلا لوس نشو.. چون ...[/QUOTE]

درست میشه فقط بایدبهش با تشویق و تحسین اعتماد به نفس بدید

رابطش با پدرش خوبه؟ 

خب شاید تو خیلی لوسش کردی و همه کاراش رو انجام دادی ... خرید داشتی بفرستش مغازه خرید کنه... اگه با ف ...

اتفاقا من همیشه هولش میدم تا كاری رو انجام بده موقع خرید کارت رو میدم تا بده فروشنده و رمزش رو بگه ولی چون چند بار رمز رو هم با خجالت ب صورت نا مفهوم گفته طرف اشتباه کشیده اومدیم خونه گفتم ک چرا اروم میگی قشنگ رسا بگو الان دیگه اون کارم انجام نمیده

اتفاقا من همیشه هولش میدم تا كاری رو انجام بده موقع خرید کارت رو میدم تا بده فروشنده و رمزش رو بگه و ...

یه روانشناس برو... یا سرچ کن متنی سخنرانی چیزی پیدا کن... شاید راهکار هایی پیدا کردی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
درست میشه فقط بایدبهش با تشویق و تحسین اعتماد به نفس بدیدرابطش با پدرش خوبه؟

رابطش با پدرشم خیلی خوبه با هم بیرون میرن خرید میرن.. پدرش باید چکارایی انجام بده بنظرت ک دخترم دیگه بزرگ شه یه دختر قاطع قدرت نه گفتن و جسارت داشته باشه

مشاور مخصوص کودک باید ببرم؟

اره عزیزم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم