2777
2789
عنوان

یه اتفاق جالب امروز افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 80 پست

بعدم گفتم ببخشید عجله دارم فاصله تا ماشینم زیاد نبود ولی توی راه همش وجدانم داشت دعوام میکرد(که باران تو که اینجور ادم نبودی چرا کمکش نکردی 😞 چرا شاید به پول احتیاج داشت

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ینی چی نکنه شگردِ جدید گداهاس😐😐

بهتره بگی کلاهبردار ودزد !! اینا با گدا فرق دارن

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
بعدم به وجدانم گفتم بابا این خانومه قیافش اشنا بود فکر کنم همون بود که یسال پیش دیدمش

همون دیگه گدایی اگر ننگ نبود که گنج بود اینو میگن گدایی به سبک مدرنیته 😂 زیاد دیدم این مدلا

دخته جنوبوم 😆😄
بعدم به وجدانم گفتم بابا این خانومه قیافش اشنا بود فکر کنم همون بود که یسال پیش دیدمش

قطعا همون بوده.ماهم سرکوچمون یه خانومه بود از سه متری صدات میکرد ننه بیا دستمو بگیر ردم کن چشمام نمیبینه.بعدم میگفت یه پولی بده

خلاصه روزی۲۰۰یا۳۰۰اینجوری کاسبی میکرد

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

واسه این که خیالم راحت بشه رفتم تو ماشین نشستمو به وجدانم گفتم من اینجا میمونم خانومه رو میبینم اگه واقعا نیاز داشت بر میگردم کمکش میکنم

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
واسه این که خیالم راحت بشه رفتم تو ماشین نشستمو به وجدانم گفتم من اینجا میمونم خانومه رو میبینم اگه ...

میتونستی بگی بیا بریم داروخونه نسخه تو بده داروهاتو برات بگیرم۰ معلوم میشد قضیه چیه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!