2777
2789

من بشدت آدم ازدواجی هستم خیلی خیلی خیلی دوست دارم با یه مرد مناسب خودم ازدواج کنم و تشکیل خانواده بدم 

قد بلند و چهره خوب و ظاهر آراسته 

تا چند وقت دیگه پزشک میشم یعنی مدرکم رو میگیرم 

از هر هنری بگین بلدم

بهترین آشپزی.بهترین نظافت.بهترین کیک پزی و حتی نون درست کردن تو تنور 

حتی بافتنی و خیاطی هم بلدم

خدایی تعریف الکی نمیکنم واقعا تو هرچیزی سررشته دارم

خودم تو تحصیل کار میکنم.زبان میخونم.کتاب میخونم .

با هرکسی حرف نمیزنم 

دنبال غیبت و دروغ گویی نیستم 

تاحالا یبار هم پارتی دختر و پسر نرفتم

با دوست پسرم دوستم ۳سالی هست که همش برای ازدواج بهونه میاره با اینکه بشدت دوستش دارم

چرا ازدواج من میسر نمیشه؟خدایی دلم زندگی همراه همسر و بچه هام رو میخواد.

عزیزم خب شما رفتی سراغ ادم اشتباه بعدشم رابطه ای که سه سااال اینجور طول بکشه و دو طرف واقعا شرایط رو داشته باشن ولی دست دست کنن بنظر من سر انجامی نداره

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب شما رفتی سراغ ادم اشتباه بعدشم رابطه ای که سه سااال اینجور طول بکشه و دو طرف واقعا شرایط رو ...

اره عزیزم درست میگی ولی بشدت وابسته شدم

ولی واقعا اگه فرد مناسب من که روحیات و شرایطش بهم بخوره بیاد برای ازدواج من ازدواج میکنم

اینجوری نیستم به امید این آقا بشینم 

اره عزیزم درست میگی ولی بشدت وابسته شدمولی واقعا اگه فرد مناسب من که روحیات و شرایطش بهم بخوره بیاد ...

با توجه به چیز هایی که گفتی شرایط خوبی داری چرا کیس خوب دور و برت نیست؟

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

با توجه به چیز هایی که گفتی شرایط خوبی داری چرا کیس خوب دور و برت نیست؟

نمیدونم واقعا

فرد با ملاحظه و آرومی هم هستم 

ظاهرمم خوبه 

از نظر اخلاق مورد قبول تمام اساتیدم بودم و خیلی قبولم دارن

از نظر کدبانویی هم که گفتم

از نظر درسی هم که عالیم

واقعا نمیدونم دیگ

نمیدونم واقعافرد با ملاحظه و آرومی هم هستم ظاهرمم خوبه از نظر اخلاق مورد قبول تمام اساتیدم بودم و خی ...

خواهر منم مثل شما بود اخلاق و رفتارش اونم پزشکه بعد فکر میکردن ازدواج کرده وقتی میشنیدن میگفتن مگه میشه ازدواج نکرده باشه در حالی ۲۵ سالش بود همش شاید برای شما هم اینجوری فکر میکنن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

هر چیزی که بیشتر دنبالش باشین بیشتر از آدم دور میشه عین پروانه ها که هرچقد بیشتر سمتشون بدویم بیشتر ...

ولی برا من تاحالا اینجوری نبوده

هرچی خواستم بدست آوردم

هرچییی

فقط و فقط تو این مورد اینجوری شده 

وگرنه همیشه همه جا بهترین بودم

چون خودمو بشدت قبول دارم و برا اهدافم تلاش کردم

تو این مورد که دیگه اینجوریه...🥲🥲🥲

خواهر منم مثل شما بود اخلاق و رفتارش اونم پزشکه بعد فکر میکردن ازدواج کرده وقتی میشنیدن میگفتن مگه م ...

شاید عزیزم اخه میشنوم اینکه خیلیا فکر میکنن من ردشون میکنم نمیان جلو🥲

ولی برا من تاحالا اینجوری نبودههرچی خواستم بدست آوردمهرچیییفقط و فقط تو این مورد اینجوری شده وگرنه ه ...

خب تلاش که قطعا تاثیر داره 

حرف منم این نبود که بگم تلاش نکنین

منظورم اینه که یعنی خیلی بیش از حد نباید ذهنمونو درگیر چیزی کنیم و حریص یه شیئ یا شخصی بشیم 

خب تلاش که قطعا تاثیر داره حرف منم این نبود که بگم تلاش نکنینمنظورم اینه که یعنی خیلی بیش از حد نبای ...

بله درست میگین

من خودم خیلییییی شدید برای چیزی که میخوام تلاش می‌کنم ولی نتیجه مهم نیست برام

یجورایی بیخیال نسبت به نتیجه و حرف مردمم

ولی تلاشم کم نمیشه

کاش میشد اون بی خیالی رو اینجا هم بیارم

بله درست میگینمن خودم خیلییییی شدید برای چیزی که میخوام تلاش می‌کنم ولی نتیجه مهم نیست برامیجورایی ب ...

دقیقا همون تلاش کردن و درگیر نتیجه نشدن مهره گم شده شماس که توی این قضیه هم باید رعایت کنین 👌