2777
2789

با آقایی ۵ ماهه آشنا شدم و الان خانواده ها در جریانن هیچ محرمیت و اینا نخوندیم فعلا 

بچه ها من یه دوره سه ماهه دیدم و تو یه کلنیک معتبر استخدام شدم این آقا منو تو اون کلینیک دید. اوایل آشنایی پرسید این رشته رو تو دانشگاه خوندی ؟؟ گفتم آره. این رشته جز رشته های تاپ هست و دانشگاه های دولتی و تاپ این رشته رو ارائه میدن همینطوری این دروغ تو رابطه ما مونده تا حالا

الان اصلا نمیتونم بهش بگم من دانشگاه این رشته رو نخوندم و فقط یه دوره بوده  

من اصلا ب جدی شدن رابطه فکر نکردم الان برای ماه بعد اصرار داره عقد کنیم. ب خانوادشم گفته فلان دانشگاه فلان رشته رو خونده

من ماه دیگ از کشور خارج میشم و میرم ک داروسازی بخونم این میگ قبل از خروجت عقد کنیم 

اصلا ب اینک بخوام واقعیت رو بگم نمیتونم فکر کنم یا باید بهم بزنم یا رشته ای ک تو ایزان خوندم رو باید همیشه یه دروغ نگهدارم یا مثلا بعدا ک مدرک دکتری دارو رو گرفتم ی جوری ماست مالیش کنم نظر شما چیه میشه دروغ اینطوری رو تو ازدواج پیش برد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست شوبگو بدون که واقعا دوست داره یا بخاطرموقعیتت که میخوادباهات ازدواج کنه .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

اصن اون میخاد عقد کنه ک بعد تو براش دعوت نامه بفرسی بره خارج

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بنظرم خیلی شرایط سختیه راستشو بگی بهتره 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

ببین از اول راه صداقت بهترین چیزه من با صداقت شروع کردم و شوهرم بعد چندین ساله هنوز ک هنوزه میگ اولین ملاکم با ازدواج برای تو صداقتت بودمیگفت اگ نمیگفتی حتی هرگز هم نمی‌فهمیدم شاید انقدر اصرار بر ازدواج با تو نمیکردم

ببین از اول راه صداقت بهترین چیزه من با صداقت شروع کردم و شوهرم بعد چندین ساله هنوز ک هنوزه میگ اولی ...

ببین هیچ دروغی بهش نگفتم فقط همین یکی 

خیلی پیچ تو پیچ شده ب دوستاش گفته ب خانوادش گفته اصن نمیدونم چطور جمعش کنم