2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مامانم در دسترس نیس راتون سوال کنم.ولی همیشه مرغ و اردک محلی رو اینجوری درست میکنه که براتون می ...

طفلي اردك و غاز به اين گوگولي اي 😩😩

چطور دلتون مياد بخورينش؟

دخترم تاج سرم 👧😍.   پسرم قند عسلم 👶🏻😍.  خدايا شكرت 

1. اول ابپز میکنه بعد خوب سرخ میکنه.تو ابشم رب میریزه و یه کم رب الوچه و یه کم رب انار.از سبزی های شمالی هم یه کم میریزه تو ابش.غلظتش که مناسب شد برمیداره.

2.داخل یه قابلمه چنتا سنگ صاف و تمیز میذاره و یه کم روغن میریزه و غاز رو میذاره روش.داخل شکمشم سبزی شمالی و ناردون ساییده با نمک و فلفل میریزه.در قابلمه رو میذاره واسه 2تا3 ساعت با شعله خیلی کم تا خوب بپزه و سرخ بشه.

سنگ واسه اینه که روغنش ازش خارج بشه.میتونی تو قابلمه نچسب درست کنی و با چربی خودش سرخ بشه.

3.میتونی یه کم سرخ کنی بعد یه کم اب.رب الوچه .رب انار.یه کم زعفران اب گرفته و فلفل بذاری بپزه.اخرشم نمک بزن.وقتی ابش غلیظ شد بردار.

واسه طعمدار کردن بیشتر برگ بو هم میتونی بریزی توش ولی وقتی پخت خارجش کن

عاشق خودمم...بوس بوس

بجای سبزی شمالی میتونین پیاز.فلفل دلمه.سبزی های معطر گشنیز و جعفری. بریزین تو شکمش

رب انارم بریزین

واسه طعم ابش هم رب انار بزنین اگه رب الوچه نیس

عاشق خودمم...بوس بوس
1. اول ابپز میکنه بعد خوب سرخ میکنه.تو ابشم رب میریزه و یه کم رب الوچه و یه کم رب انار.از سبزی های ش ...

سلام ببخشيد ميشه از مادرتون سوْال كنيد براي پخت گوشت غاز اگه اول سرخ كنم بعد بپزم خوب ميشه؟