2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی راجع به حس ششم بگم

34 بازدید | 3 پست

ما خانوما بیشتر دنبال این چیزاییم و اقایون زیاد نیستن!اینکه دیگه مشخصه پس دخترا اینو تورو خدا متوجه باشید حتی فال.گیرشم نمیتونه همه چیو دقیق به ماها بگه!!!!!!چون سرنوشت با هر کار شماها در تغییره من خودم تا دلتون بخواد تاپیک حس ششم دارما ولی اینکه یه چیزی میگن منفی ناراحت میشید واقعا واقعا واقعا عجیبه!من دوستم پیش یکی فا.ل قهوه میگرفت زنه بهش مدام میگفت تو توی سن بالا ازدواج میکنی تازه اسم مادرو خودشم داشت که انرژی اینطوری کاملا لینک میشه توی سن 21سالگی ازدواج کرد!بهترین زندگیم بعد سالهاست هنوز داره!بعد یکی پشت گوشی نشسته با یه صفحه کاربری چطوری میخواد متوجه بشه؟هیچ کس جز خدا از اینده با خبر نیست پس انقدر خودتونو با منفی گفتن ناراحت نکنید اوکی؟

ممنون💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش کاربرای سایت اینو متوجه باشن و انقد دنبال حس ششم نباشن

من خودمم خیلی تاپیک حس ششم دارم ولی واقعاااا هیچ کس از اینده خبر نداره هیچ کسسسس بعد مثلا یهو طرف میگه دو سال سه سال دیگه این اتفاق میفته،خدا هم انقدر دقیق اینده بنده هاشو تعیین نمیکنه ممکنه با عملکردشون خیلی چیزارو تغییر بده