آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3122 عنوان دلم میخواد خاک بخورم گل بخورم 98 بازدید | 11 پست نمیدونم چمه دلم میخواد برم از تو باغچه گل بگیرم بزارم دهنم مزه مزه کنم یا مهر نماز رو گاز بزنم دهنم آب افتاد، کسی هست مثل من؟ آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤 1403/06/22 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9771 برو چکاپ عزیزم وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
alireza_bayati عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 632 مادرم بنده خدا اینجور بود بس که مهرنماز خورد الان کلیه هاش داغون داغونه
آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3122 برو چکاپ عزیزم یعنی واسه کمبود چیزیه؟ یکهو اینطور شدم آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3122 مادرم بنده خدا اینجور بود بس که مهرنماز خورد الان کلیه هاش داغون داغونه نخوردم که، خیلی خودمو کنترل میکنم اما واقعا عذاب آوره آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9771 یعنی واسه کمبود چیزیه؟ یکهو اینطور شدم هرسال چکاپو بده عزیزم ممکنه کمبودی باشه وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
alireza_bayati عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 632 نخوردم که، خیلی خودمو کنترل میکنم اما واقعا عذاب آوره نخور که اخرش خوب نیست
آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3122 بخاطر کم خونیه، اینجور حتی بوش خیلی خوشمزه به نظر میرسه یعنی باید برم دکتر! آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
آنهxدرxنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3122 هرسال چکاپو بده عزیزم ممکنه کمبودی باشه چشم ممنونم آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤