2777
2789
عنوان

شروع کردم به میوه خشک کردن برا زنگ تفریح😋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 69 پست
25 سالشه ودرست نشده دیگه بعیده درست بشه اخلاقش

😂 ۲۵ تازه اولشه 

خاله های ( برادر زاده هامم ) ۴ تا خاله دارن ولی انگار ندارن 🤦‍♀️ تازه اونا بالای ۳۰ هم هستن 

دریغ از ذره ای محبت 

C᭄

نوش جان عزیزم 😋

ممنون عکس گذاشتم نمیدونم رسید یا نه من رو گاز نذاشتم جلو نور گذاشتم 

سیب سبز ترش خشک کردم با آلو گلابیام مورچه جمع شد ریختم رفت اینا خوب شد زمستون رو شوفاژ عالی میشه

نه برای بچم خشک میکنم ان شاله برا زمستون چون عاشق لواشک و میوه خشکه میوه تازه و آب میوه نمیخوره

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عکس گذاشتم نمیدونم رسید یا نه من رو گاز نذاشتم جلو نور گذاشتم سیب سبز ترش خشک کردم با آلو گلاب ...

اره دیدم عزیزم 

گلابی و موز چون سریع خراب میشن 

تو دستگاه میوه خشک کن ،ماکروفر و فر خیلی خوبه 

C᭄

اره دیدم عزیزم گلابی و موز چون سریع خراب میشن تو دستگاه میوه خشک کن ،ماکروفر و فر خیلی خوبه

ماکروفر دارم ولینک بچم کوچیکه میگن مضره فر و دستگاه میوه خشک کن ندارم ان شاله شوفاژ روشن بشه موزندگی خشک میکنم فسقلی ترشیجات دوست داره

شما هم نوش جانتون 

اره دیدم عزیزم گلابی و موز چون سریع خراب میشن تو دستگاه میوه خشک کن ،ماکروفر و فر خیلی خوبه

ماکروفر دارم ولینک بچم کوچیکه میگن مضره فر و دستگاه میوه خشک کن ندارم ان شاله شوفاژ روشن بشه موزندگی خشک میکنم فسقلی ترشیجات دوست داره

شما هم نوش جانتون 

تو سینی چیدم و گزاشتم رو قابلمه پر اب ۴ ساعت موند هرز گاهی پشت و روشون میکردم

چقدر خوب😍😍پس بدون آفتاب هم میشه خشک کرد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اره فدات موز هم گزاشتم خیلی خوب شد قبلا با دستگاه انجام میدادم ولی خراب شده دیگه 😂

چ عالی واقعا مرسی عزیزم که این روش یادم دادی. منم پسرم خیلی دوس داره ولی نمیدونستم چجور براش درست کنم، چون آفتاب هم نداریم آپارتمانیم. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چ عالی واقعا مرسی عزیزم که این روش یادم دادی. منم پسرم خیلی دوس داره ولی نمیدونستم چجور براش درست کن ...

اصلا بیرون خاکی میشه عزیزم 

فدات درست کنی و به خوشی مصرف بشه 🌹🌹🌹

C᭄