2777
2789
عنوان

ددی سایت

100 بازدید | 9 پست

آقا من چند وقت پیش رفتم یه سر ددی سایت...ببینم محیطش چجوریه .... چی میگن و فلان....😆😆

.

.

.

.

راستش به مردا حق میدم بیان اینجا...😂😂😂

اینجا خیلی باحال تره....

چی بود...نه طراحی سایتش قشنگه....

نه معلومه چی کجاست....

اصلا خوشم نیومد

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرته

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

تازه فیلترم هست

وای راست میگید...🤣🤣🤣

چراااا خوب؟؟؟

اصلا چرا درست کردن؟

منکه حرف بدی اونجا نخوندم...😅😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

لینکش بذار منم برم ببینم

بزن ددی سایت میاره ولی با قند شکن باید بری

ددی سایت خیلی ضعیفه😂

اصلا راست میگن هر شاهکاری یه کپی داره...😅😅😅

ددی سایت مزخرف ترینننننننننننن و چرت ترین سایت عمرم بود ک رفتم :》

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا