2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو خودش مامانش رو راضی کنه و بگه هر چی شد پای خودشه اگه خدایی نکرده یه مشکلی پیش بیاد رابطه دو ...

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد

مامانش هم زیاد مخالف نیست

فقط میگه اینقد میخوای هزینه کنی لاقل برو پیرسینگ گوش بزن😂

برا این نسل به نظرم جلف نیستبالاخره اینم نوجوونه و دوست داره بعضیی چیزا رو تجربه کنه

خیلی زوده حداقل آدم متاهل بشه بعد

بچه های امروزی به شدت تحت تاثیر فضای مجازی آن اگر دوروز دیگه خواست اونجا رو پیرسینگ بزنه چی یا نیپلاشو پیرسینگ بزنه چی بعد وقتی بزنن هی دلشون میخواد به همه نشون بدن دختر خواهر من زده هی میکنتش تو چشم همه ۱۸سالشه

دردش کمه شاید حتی از گوشم کمتره. برای ۱۶ سال فکر نکنم بد باشه و سن خوبیه، از فامیلای خودمون دختر ۱۵ ...

آها

آخه یکی از هم خوابگاهییام که زده بود خیلی درد داشت براش .

درکل مرسی ازت عزیزم

نه عزیزم مشکلی پیش نمیادمامانش هم زیاد مخالف نیستفقط میگه اینقد میخوای هزینه کنی لاقل برو پیرسینگ گو ...

منم گوش و بینی رو دارم ولی ناف رو یه مدت دلم میخواست بزنم شکم درآوردم بیخیال شدم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

خیلی زوده حداقل آدم متاهل بشه بعدبچه های امروزی به شدت تحت تاثیر فضای مجازی آن اگر دوروز دیگه خواست ...

وای دقیقا

فضای مجازی خیلی رو افکار آدم تاثیر میزاره.

نسل جدید دوس داشتنین حالا چه ساده و چه جلف همشون یکین. دیگه چیکارشون میشه کرد🥹😂😂

خواهر زادم اهل اینکه بره بکنه تو چشم بقیه اینجوری نیست. خودشم گفت برا دل خودم میخوام بزنم خاله.

منم گوش و بینی رو دارم ولی ناف رو یه مدت دلم میخواست بزنم شکم درآوردم بیخیال شدم

چقد قشنگگگگ و زیبا🥹🥹

منم بینی خیلی دوس دارم.

عب نداره باشگاه بری اوکیه 

یاهم تو خونه ورزش انجام بده .

بنظرت برا پیرسینگ ناف بره مطب دکتر بزنش یا سالن زیبایی؟

من خودم که گوشام چن جاش پیرسینگ زدم تو سالن زیبایی رفتم زدم.

ولی اونجا پیرسینگ ناف نمیزدن

چقد قشنگگگگ و زیبا🥹🥹منم بینی خیلی دوس دارم.عب نداره باشگاه بری اوکیه یاهم تو خونه ورزش انجام بده .

باشگاه میرم. آره عزیزم تو هم برو بزن و پیشاپیش مبارک تو و خوارزاده ات باشه💜🤍

بنظرت برا پیرسینگ ناف بره مطب دکتر بزنش یا سالن زیبایی؟من خودم که گوشام چن جاش پیرسینگ زدم تو سالن ز ...

مطب دکتر بره بهتره من گوشمم مطب دکتر زدم چون من حساسیت داشتم.