ava_banooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 190 عنوان پیرسینگ ناف 483 بازدید | 31 پست سلآم خانومابنظرتون پیرسینگ ناف برا یه دختر 16 ساله خوبه؟ خودم قراره پیرسینگ گوش بزنم اینم گیر داده به مامانش که آره منم میخوام پیرسینگ ناف بزنم.بنظرتون خوبه براش؟ درد نداره؟ میترسم پشیمون شه بعد از اینکه زد 1403/06/22 | 15:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکدانه_هسدم عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 21278 خوب بودن که سلیقه ای هست بدی نداره من خودم چندین ساله دارم و دوسش دارم دردشم قابل تحمله ولی باید حواستون به مراقبت های بعدش باشه .C'est la vie
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 5299 اگه عفونت کنه واویلاست چون ناف یکی از نقاطی که زود عفونت میکنه یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
ava_banooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 190 خوب بودن که سلیقه ای هست بدی نداره من خودم چندین ساله دارم و دوسش دارم دردشم قابل تحمله ولی باید حوا ... درد نمیکنه؟ یعنی دست میزنی بهش درد نداره؟ و اینکه شما رفتی مطب دکتر زدین یا سالن آرایشی؟خودش که والا میگه دوس دارم بزنم. ولی مامانش نمیزاره و قراره من راضیش کنم🥲😂
hinaniy عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 56 پیرسینگ ناف یکی از پیرسینگ هایی هستش که خیلیییی درد کمی دارهو از نظر خوب بودن هم واقعا رده سنی نداره و سلیقه ای
ava_banooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 190 اگه عفونت کنه واویلاست چون ناف یکی از نقاطی که زود عفونت میکنه بخدا که خاله بودن خیلی دردسر داره😂🥲مامانش مخالفه که پیرسینگ ناف بزنه و مامانش میگه که سنش کمه برا پیرسینگ ناف زدن و ...ولی خودش خیلی دلش میخواد پیرسینگ ناف بزنه و خودم از طرفی میترسم عفونت کنه نافش🥲😂
ava_banooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 190 پیرسینگ ناف یکی از پیرسینگ هایی هستش که خیلیییی درد کمی دارهو از نظر خوب بودن هم واقعا رده سنی نداره ... درد کمی داره؟بنظرتون برا یه دختر 16 ساله خوبه بزنه؟
maral8484 عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1699 آخه توی مجردی مگه کسی میخواد شکمشو ببینه که پیرسینگ میخواد://
خودایا_چیجوری_عضوشدم عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1809 بخدا که خاله بودن خیلی دردسر داره😂🥲مامانش مخالفه که پیرسینگ ناف بزنه و مامانش میگه که سنش کمه برا ... مامانش راست میگه چه معنی داره این جلف بازیا برا یه دختر ۱۶ساله
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5385 حتما طلا بگیرع من چندین سالع دارم خیلی جذابع برام قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 5299 بخدا که خاله بودن خیلی دردسر داره😂🥲مامانش مخالفه که پیرسینگ ناف بزنه و مامانش میگه که سنش کمه برا ... بهش بگو خودش مامانش رو راضی کنه و بگه هر چی شد پای خودشه اگه خدایی نکرده یه مشکلی پیش بیاد رابطه دو تا خواهر خراب نشه یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
ava_banooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 190 آخه توی مجردی مگه کسی میخواد شکمشو ببینه که پیرسینگ میخواد:// بخدا که سر از فکراش در نمیارم😂😂🥲میگه هسمن و سالام زدنه منم دوس دارم یه بار تجربه کنم.و در نهایت خاله یعنی من مجبور میشم مامانشو راضی کنه🥲😂
hinaniy عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 56 درد کمی داره؟بنظرتون برا یه دختر 16 ساله خوبه بزنه؟ دردش کمه شاید حتی از گوشم کمتره. برای ۱۶ سال فکر نکنم بد باشه و سن خوبیه، از فامیلای خودمون دختر ۱۵ ساله زده
ava_banooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 190 مامانش راست میگه چه معنی داره این جلف بازیا برا یه دختر ۱۶ساله برا این نسل به نظرم جلف نیستبالاخره اینم نوجوونه و دوست داره بعضیی چیزا رو تجربه کنه