2777
2789
عنوان

خانمای کارمند لطفا همفکری کنید

157 بازدید | 19 پست

من چندماهه بعد یه پروسه طاقت فرسا کارمند یه ارگان خوب شدم .اما خستم.مردد شدم. اصلا نمیدونم کار درستی کردم که شاغل شدنو انتخاب کردم یا نه!نمیدونم حس میکنم از پس این همه مسئولیت و هرزپروز بیدارشدن و چارچوب داشتن بر نمیام.چیکار کنم به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پروانه وکالت دارم دیدم شرایطش با زندگیم نمی خونه تودیع کردم الان ۱۲ ساله کارمندم 

چرا نتونی؟ این همه خانم میتونن؟ 

من اوایل کارم عقد بودم بعد رفتم سرخونم و دوتا بچه هم دارم 

کارم و زندگیم و بچمم سرجای خودش دارم☺️

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

اگه کارمند دادگستری هستی... واقعا سخته و حق میدم بهت. 

دایبم نصف موهاش سفید شد

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
من پروانه وکالت دارم دیدم شرایطش با زندگیم نمی خونه تودیع کردم الان ۱۲ ساله کارمندم چرا نتونی؟ این ه ...

الان از کارمندی راضی هستید؟!شاید چون اوایل کاره اینطوریم؟!!!

الان از کارمندی راضی هستید؟!شاید چون اوایل کاره اینطوریم؟!!!

اره راضی ام

هرتغییری اولش سخته ( تغییر خونه، ازدواج ، شغل و…)

کم کم سعی میکنی برای کار و زندگیت برنامه ریزی کنی و محدودیت هایی که برات پیش میاد رو براشون راه حل ایجاد کنی

اره راضی امهرتغییری اولش سخته ( تغییر خونه، ازدواج ، شغل و…)کم کم سعی میکنی برای کار و زندگیت برنامه ...

مرسی .ان شاالله خدا کمکم کنه از این دغدغه ها رها بشم و آرامش بگیرم.دعا کنید برام

بچه داری؟چرا فکر میکنی نمیتونی؟ چه مشکلی برات ایجاد کرده شغلت؟

دوتا بچه دارم .ولی مشکلم با خونه و بچه ها نیست.با شرایط کاری و حجم بالای کارو و نابلدی و تغییر شرایطه بیشتر.ان شاالله شرایطم بهتر بشه

مرسی .ان شاالله خدا کمکم کنه از این دغدغه ها رها بشم و آرامش بگیرم.دعا کنید برام

به نقاط مثبت شاغل بودنت فکر کن

وجه اجتماعی، مفید بودنت، درآمدش، استقلال مالی و…

هرکاری هم سختی های خودش رو داره اینو بدون هیچ کاری تو دنیا راحت و بی دردسر نیست 

باید مشکلات رو خودمون حل کنیم،مطمئن باش موفق میشی🥰