2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان یه نکته خوب بلدم

309 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ،من تازه بینیمو عمل کردم صورتم پر جوش شده بود ،تقریبا یه هفتس محلول کلیندومایسین یک درصد پاک دارو به صورتم زدم ،جوشام تقریبا 70درصد از بین رفته ،خیلی پوستم بهتر شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون پماد درماسیف که دکتر برای جای بخیه م نوشته بود رو میزنم به جای جوش روی صورتم الان خیلی خوب ش ...

آخه اون پماد واسه جای بخیس،خیلی هم کمه ،

من فقط به جای بخیه میزنم ،

من ک هر چی میزنم تموم نمیشه 🤣🤣 البته یه پماد دیگه هم برای جای بخیه دارم اونو میزنم (رژوواسیل) گرون ...

آهان چند وقته عمل کردی ،من پمادم خیلی خوبه ،

جا بخیم هم داره از بین می‌ره ،

حیفم میاد به صورتم بزنم ،

آخه تاثیری هم نداره ،

این محلول رو بخر بزن ،واقعا عالیه 

آهان منم یه ماهه ،مبارکت باشه ،راضی هستی از عملت ،سربینیم ورم داره ،کاشکی زودتر کوچیکه بشه

مرسی همچنین شما 

بله خیلی راضیم خداروشکر همونطور که میخواستم شد 

منم نوک بینیم یه کوچولو ورم داره ..خوب میشه 

آره دقیقا حالا تا بینی فرم اصلیشو بگیره خودش یه سال طول میکشه

بعد از روزی که آتل رو برداشتم خیلی بهتر شده ،

ولی هنوزم سر بینیم ورم داره ،وگرنه بالای بینیم خوبه ورم نداره. ،مشکلم سر بینیمه

بعد از روزی که آتل رو برداشتم خیلی بهتر شده ،ولی هنوزم سر بینیم ورم داره ،وگرنه بالای بینیم خوبه ورم ...

سلام خوبی شما تهران زندگی می‌کنی خواستم بپرسم پیش کدوم دکتر رفتی واس عمل راضی هستی ازنتیجه ؟ ممنون 

سلام خوبی شما تهران زندگی می‌کنی خواستم بپرسم پیش کدوم دکتر رفتی واس عمل راضی هستی ازنتیجه ؟ ممنون

هر روز که میگذره ،خیلی بهتر میشه ،چون بزنیم گوشتی بود ،مشخصع که دیرتر ورمش نیزه ،پیش الهه خرمی