2777
2789

پریود هم نمیشم تقریبا ۲۰روز ی هست عقب انداختم

یکی گفته بود تو آب جوش زردچوبه بریزم بخورم .

میترسم برم دکتر بگه کیست یا پولیپ داری که پریود نمیشی

اگه کیست داشته باشم جلوی پریودی رو میگیره؟؟

ممنون میشم جواب تاپیک منو بدین

زندگی همچنان زیباست

به خداوندگار یکتا💚✨️

دوستای گلم من یه چنل زدم توی روبیکا و روزمرگی ها و اشپزی هامو میزارم به تازگی و هنوز عضو زیاد نداره در کل میخام حس خوبی ک درون خودمه رو به شما منتقل کنم ✨️🌿🫠

اگه دوست داشتین عضو بشین میدونم پشیمون نمیشین🙂🤭

یه نگاهی بندازین....

https://rubika.ir/rozmaregiiiiiimee

روی لینک نگه دارین و بازکردن بزنین میاد✅️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینحوریم اگه فهمیدی دلیلش چیه بمنم بگین

شما دکتر رفتین سونو شدین ببنین مشکلی دارین یا نه؟؟

من همیشه عادت هام منظم بوده این سری اینجوری شده و تو آزمایش بارداری تو جوابش هم زده بود هورمون بتا اندازه هورمون مردانه هست زیر ۱

زندگی همچنان زیباست
حتما سونو برو اره وقتی کیست داشته باشی یا تنبلی تخمدان یا فیبروم همشون باعث تاخیر پریود میشن

اینابیع که میگین علائمی ندارن؟؟که ببینم کدومشو دارم

زندگی همچنان زیباست
حتما سونو برو اره وقتی کیست داشته باشی یا تنبلی تخمدان یا فیبروم همشون باعث تاخیر پریود میشن

منی که دیگه بچه نمیخوام اگه تنبلی تخمدان داشته باشم و دیر به دیر پریود بشم بازم لازمه برم دکتر؟؟

زندگی همچنان زیباست
موهای زائد روی صورت مخصوصا چانه . روی سینه هات . کم پشت شدن مو و ریزش مو دوطرفه جلو پیشانی.

هیچ کدوم ندارم 

من عادت هام‌منظمه و اینسری می‌بخشید موقع رابطه رعایت هم‌نکردیم واس همین میترسم باردار باشم

زندگی همچنان زیباست
منی که دیگه بچه نمیخوام اگه تنبلی تخمدان داشته باشم و دیر به دیر پریود بشم بازم لازمه برم دکتر؟؟

اره شاید تنبلی تخمدان نباشه فیبروم باشه واینقدر بزرگ بشه به کبد و کلیه و... اسیب بزنه

این ماه صبر کن ببین کی پریود میشی اگر ماه بعد هم بی نظمی اتفاق افتاد پیگیر شو