2777
2789
عنوان

بچه ها از این پیام ها برای شما میاد

101 بازدید | 14 پست

سلام بشیرافغانم شماره شما عبدلله گرفتم حقیقت مقداری سکه طلاپیداکردوم تورابرقران برکسی گفته نکن اگرمیتانی خریداری کنی مراتماس بگیر

چند وقت یه بار میاد اینا هدفشون چیه؟

خودشونو اسکل مردم کردن 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦🏻‍♀️

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

این که شیوه گول زدن ده سال پیش بود اینجوری شما رو کنجکاو میکنه بعد آدرس کنار یه جا با آب عمیق بهتون میده همونجا خفتتون میکنه هرچی دارین میبره خودتون هم میندازن تو آب دیگه هیچکسو نمی‌فهمه چطور مردین

سلام مامور اداره پست هستم ابلاغیہ قضائے اوردم براتون آدرس خونتون رو نتونستم پیدا کنم شمارتون رو نامه قضائے بود کد رهگیرے پروندہ شما 1400383050 بود میتونید به صورت انلاین پیگیرے کنید چون احضاریہ سوم هست وقت ندارید لینک پیگیرے ابلاغیہ رو براتون میفرستم از طریق اون  اقدام کنید.. 

خدمت شما . یا حق

لینکش رو حذف کردم

برام اونی که شما گذاشتید هم چندبار اومده

خیلی دوستت دارم عشقم
برای بابای منم اومد گفته بود گنج پیدا کردیم بیا باهامون شریک شو با لهجه افغانی😐😐😐بابامم گفت اینکا ...

کسی که گنج پیدا کنه میاد به پدرت خبر بده آخه😂😂

همش کلاهبردارین فک کردن مام مث اونا دور از جون خریم

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....
کسی که گنج پیدا کنه میاد به پدرت خبر بده آخه😂😂همش کلاهبردارین فک کردن مام مث اونا دور از جون خریم

منم ساده میگفتم خب برو شاید واقعی باشه بابام میخندید😂😂اخه پدر من کشاورزه افغان ها میان گندم هاشون میبرن گفته بود یکی از اونام حتی اسم بابامم گفته بود گفتم شاید واقعیه😁🤣

منم ساده میگفتم خب برو شاید واقعی باشه بابام میخندید😂😂اخه پدر من کشاورزه افغان ها میان گندم هاشون ...

خانواده و فامیل ادمم ی ذره پول داشته باشن به آدم نمیگن چه برسه به افغان ها ساده ای دختر😇😂

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....