2777
2789

سلام وقت بخیر دوستان 

من فارغ‌التحصیل نظام قدیم رشته تجربی هستم..میخوام امسال ایجاد سابقه کنم چند تا سوال دارم،... 

۱. میتونم امسال فقط عمومی سه پایه ( دهم یازدهم و دوازدهم) را ایجاد سابقه کنم و سال بعد اختصاصی هارو؟ 

۲. اگر سال بعد امتحان نهایی اختصاصی هارو در خرداد ماه بدم تو کنکور همون سال میتونم شرکت کنم؟

۳. درس بهداشت رو هم باید ایجاد سابقه کنم؟ 

۴. اصل مدرک دیپلم لازمه چون من گمش کردم و کپیشو دارم... مشکلی پیش میاد؟

سوال یک و دو و سه بله 

ولی ترازت اختلاف  داره چون ممکنه سوالای امسال عمومی اسون باشه سال بعد سخت و یا بالعکس

دیپلم معدلشو فقط میخواد خودت باید تو سایت ثبت نام کنی

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببینید اولا بگم که اگه اخبار کنکور امسال رو بدونید متوجه میشید قوانین اصلا ثابت نیستن و حتی ممکنه در یه صبح تا شب کاملا برعکس بشن! نوشتن فرصت ترمیم یکباره یعنی اگه قبلا استفاده نکردید ، از لحاظ شدن و نشدن میشه اینکارو انجام داد اما خب میدونید که تراز هر سال متفاوته ،در جواب سوال دوم باید بگم سوابق تحصیلی شما پیش فرض تو سیستم هست و ربطی به شرکت در کنکور نداره ، البته ۱۱ ام فکر کنم باید حتما امتحان بدید ، سوال۳ ، تا جایی که اطلاع دارم بچه های نظام قدیم امسال به جای دو درس هویت و سلامت فقط زمین رو امتحان دادن ، سالای آینده رو اطلاع ندارم ، سوال۴ ، امسال که ثبت نام سیستمی بود و فقط نیاز به وارد کردن اطلاعات بود و خود دیپلم لازم نبود ، الان دانشجو هستید؟

سوال یک و دو و سه بله ولی ترازت اختلاف داره چون ممکنه سوالای امسال عمومی اسون باشه سال بعد سخت و یا ...

سلام ممنونم... ولی آخه هیچ کس نمیتونه سه تا سال را در یک سال ایجاد سابقه کنه و کنکور هم بده..... واسه همین مجبورم عمومی ها و اختصاصی هارو جدا کنم

سلام ممنونم... ولی آخه هیچ کس نمیتونه سه تا سال را در یک سال ایجاد سابقه کنه و کنکور هم بده..... واس ...

اونکه اره

یکارم میتونی کنی امسال کنکورتو جمع کن سال بعد تشریحی بخون و تستاتو مرور کن

اونکه ارهیکارم میتونی کنی امسال کنکورتو جمع کن سال بعد تشریحی بخون و تستاتو مرور کن

یعنی امسال کل یازدهم و دوازدهم رو بخونم و نهایی بدم؟فکر نمی‌کنم بتونم نمره خوبی بیارم چون خیلی زیاد میشه... ولی اگر عمومی اختصاصی رو جدا کنم... حداقل میتونم کنکورم بهتر بدم... اختصاصی نهایی هم بهتر بدم   

یعنی امسال کل یازدهم و دوازدهم رو بخونم و نهایی بدم؟فکر نمی‌کنم بتونم نمره خوبی بیارم چون خیلی زیاد ...

نه امسال کنکورو بخونی سال بعد نهایی

چون نهایی تاثیرش بیشتره میگم

خودت میدونی

سلام ببینید اولا بگم که اگه اخبار کنکور امسال رو بدونید متوجه میشید قوانین اصلا ثابت نیستن و حتی ممک ...

ببخشید شما گفتید تراز هر سال متفاوت هست...الان سوالی برام پیش اومد. 

بچه های دانش آموز الان که مقطع دهم ،یازدهم،یا دوازدهم هستن... هر سال فقط پایه خودشونو امتحان نهایی میدن و سال بعد پایه بالاتر  تا به پایه دوازدهم برسن که هم نهایی دوازدهم و هم کنکور رو بدن.. این دانش آموزان ترازشون در هر سال فرق میکنه و مسلما سال آخر دوباره همرو ترمیم معدل نمیکنن..... پس اونام ترازشون فرق می‌کنه برای هر سال.؟

ببخشید شما گفتید تراز هر سال متفاوت هست...الان سوالی برام پیش اومد. بچه های دانش آموز الان که مقطع د ...

این سوالی بود که ماهم زیاد از خودمون میپرسیدیم ، این قانون از ریشه اشتباهه نمیشه که یه جامعه ی آماری با یه جامعه دیگه سنجید ، امسال درکمال ناباوری تراز نمرات پارسال بیشتر از امسال بود بدون هیچ منطقی ! و برای همین میگم قابل پیش بینی نیست بستگی به سطح سوالات و عملکرد بچه ها داره که قاعدتا باید همتراز هم باشه تا تغییرات تراز کم باشه