2777
2789
عنوان

شوهرم زبونش خیلی تنده😵‍💫🌶

927 بازدید | 42 پست

نمیدونم چرا اینجوری میکنه😐تو دلش هیچی نیستا ولی فقط داد میزنه بحث میکنه تو عصبانیت هرچی دوست داره میگه اخرشم با یک گل و عروسک میگه ببخشید عصبی بودم🥲💔فقط من نیستم سر مامانشم داد میزنه سر داداشای بزرگترشم 

بنظرتون علت اصلی این ماجرا چیه چطوری میشه شدتشو کمتر کرد🤧من خیلی میترسم یکی بغلم داد بزنه سر درد میگیرم همون لحظه میشینم زمین اینم زبونش تند واویلا میشه منم فقط گریه میکنم هرچیم میشه میگه چون بارداری هیچی بهت نمیگم😶😑

باهاش صحبت کن 

وقتی بحث میشه،اولش که عصبی هست تو سکوت کن 

این قرار رو با هم بذارید که اگر صداش رو برد بالا،تو تذکر بدی و بگی طبق قرارمون باید اروم باشی تا دلخوری پیش نیاد 

و به مرور هم عادت کنه که اینو رعایت کنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی چیزا به بچگی برمیگرده ،مثلا زمانی که نیاز به توجه داشته توجه نکردن هم صحبتش نشدن اجازه و فرصت حرف زدن ندادن ، مشکلاتش رو ندیدن و اون مجبور بوده داد بزنه تا دیده بشه تا بگه منم مهمم اقتدار دارم 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

دفعه دیگه سرت داد زد و بعدش گل و عروسک برات آورد تو هم گل و عروسک رو بهش بده بگو قهر نیستم...ولی جز واجبات باهاش حرف نزن...سرد و بی محل باش تا ادب شه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

منم وضعیتم شبیه توه فقط با این تفاوت که بعد از چرت و پرتاب قهر هم می‌کنه

گل و شیرینی و عروسک هم خبری نی

منم کلا دیگه ترجیح میدم کم باهاش حرف بزنم

من الان شیر میدم

معلوم نی هورمون های ما قاطی کرده یا از اونا؟!

دفعه دیگه سرت داد زد و بعدش گل و عروسک برات آورد تو هم گل و عروسک رو بهش بده بگو قهر نیستم...ولی جز ...

میام قهر میکنم سرد میشم میگه چرا خودتو تنگ میکنی😐نمیزاره قهر کنم اصلا بدتر دست پیش میگیره