2777
2789
عنوان

از بی پولی به این مرحله رسیدم

229 بازدید | 22 پست

میگم یا پول یا مرگ 

لطفاً نصیحت نکنید منم جونم دل میخواد حداقل دو تا مانتو پول داشته باشم بخرم بتونم به خودم برسم 

آنقدر تو خونه پدر بد تو خونه شوهر چی میخواد بشه 

آنقدر اشک ریختم چشمام قرمز شده من که نمی‌خوام میلیارد باشم یه زندگی معمولی میخواستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا واست درس میکنه توکل همراه حرکت

مشکلم همینه خدا اصلا منو نمی‌خواد 

تا حالا با کسی نبودم 

بعد طرف چند تا چند تا آدم عوض می‌کنه آخرش با یه پسر پولدار که خونه و ماشین داشت ازدواج کرد 

میگن بعد سختی اسونی من میگم نیست 

باورت میشه حمله عصبی بهم دست داد شب یهو از شدت فکر و خیال 

مگه من چند سالمه ، همین من دنبال خوشی هستن و عمل زیبایی و دعوا مختلف خانواده بعد من با وجود خانواده بد همیشه اگر ناراحتی بود معذرت خواستم برای مادرم گل خریدم و...

خدا منو نمیخواد 

الان دوسال شده الکی دارم جلو همه نقش خوشحال رو بازی میکنم ، حسرتم شده خندیدن از ته دل 

حتی الان که دارم تایپ میکنم بغض گلوم گرفته

مایلی در کنار هر فعالیتی که دارید در کنارش
در  حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی  پیام بده
@trustisho روبیکا

‌  *مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم #                                            

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا