2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه محضه حماقته فهمیدی

ب من چ خواهر🤣 

دوستم وارد این رابطه شده هرچی بهش میگم احمق جان برو با یکی ک هم تراز خودت باشه بهتر بفهمتت فایده ندارع 

تازه آقا زن و بچه هم داره

واقعا فازتون چیه وقتی هدف ازدواج ندارین وارد رابطه میشین؟ وقت و عمرتونو از سر راه اوردین؟ خب این زمان طلاییشو این دختر باید بره تو اشنایی با مرد هایی که امکان شوهر در اومدن ازشون باشه 

ب من چ خواهر🤣 دوستم وارد این رابطه شده هرچی بهش میگم احمق جان برو با یکی ک هم تراز خودت باشه بهتر ب ...

ماشا....حقیقتا دوستت یه جایی ، تاوان این کارشو میده و با عرض معذرت ، آدم نادون و احمقی هست با این همه فرد مجرد پسر که حالا تائید کارش به عهده ی خودش هست چه خوب چه بد ، رفته دنبال کسی که متاهل هست؟؟؟!!!!! اگه انسان باشه و یه چیزی تو وجودش بنام انسانیت باشه نباید خودشم بخاطر لذت های زود گذرا ، وارد یه زندگی متاهلی همنوع خودش بشه. 

سلام عزیزم اگه پیامم رو دیدی میشه بگی لکه های بچه تون چی شد خواهش میکنم اگه چیز مهمی نبود بگو خیلی ح ...

سلام عزیزم چیز خاصی نبود هنوز هم هستند فقط خیلی خیلی کمرنگن باید زیاد توجه کنی تا ببینی 

من دیگه پیگیر نشدم