2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی ده روز به بعد بدم بهش آخه اولین شکممه بلد نیستم چیکار کنم مادرمم بلد نیست

۳ تا ۵ روزگی ازمایش کف پا داره

از اونجا هم باید بری بهداشت محلتون مشخصات بچه رو ثبت کنند

اونجا بهت میدن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

دو روزشه کلا میترسم ضررداشته باشه الان ولی نمی‌دونم چیکار کنم🙁💔بلد نیست شیر بمکه گریه ام گرفته روش

باید کمکش کنی عزیزم سینه اتو بگیر جلو دهنش فشار بده بذار خودشم بم‌که 

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

کوچولوعه 

ولی حتما حتما شیر خودتو بهش بده ک وزن واقعی بگیره 

بچه منم همین بود 

من انقد کمکش کردم تا فکش قوی شد 

تو یه مادر قوی هستی راه زیاد داری محکم باش

همون قطره قطره براش یه عالمه است اول شیرت ک میاد آبه وسطش ک شیر سفید میشه خیلی خوبه ک بخوره پس تا زمانی ک شیر سفید رو حداقل یک ربع نخورد سینه رو نگیر..

مثلا ۴۰ دقیقه شاید مفید ۱ ربع شیر خورده 

پس تورنتو بذار سیرش کنی.

قطره هم زوده بذار ده روزگی ب بعد بده چون واجبه 

چ ترسی

کوچولوعه ولی حتما حتما شیر خودتو بهش بده ک وزن واقعی بگیره بچه منم همین بود من انقد کمکش کردم تا فکش ...

مرسی سعیمو میکنم ولی سینم نوک نداره بچه بلد نیس بگیرتش بعد هنوز کوچیکه ۳۷هفتگی بدنیاش اوردم

مرسی سعیمو میکنم ولی سینم نوک نداره بچه بلد نیس بگیرتش بعد هنوز کوچیکه ۳۷هفتگی بدنیاش اوردم

مآل منم نوک نداشت عشقم 

یه سرنگ ده بگیر از داروخانه بعد قسمت نوک سرنگ رو ببر بذار رو سینه ات بگیر بکش بیرون 

درد داره ولی نوکش در میاد