2777
2789
میشه برام دعا کنی ؟؟ خیلی نیازمند دعام

حتما عزیزدلم ، دعای امام زمان پشت و پناه زندگیت باشه

به زودی عازم سفر خونه خدا هستم

لایق باشم در سرزمین وحی هم دعاگوت هستم قربونت برم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزدلم ، دعای امام زمان پشت و پناه زندگیت باشهبه زودی عازم سفر خونه خدا هستملایق باشم در سرزمی ...

خدای من چه قدر حالم خوب شد چه قدر خوشحال شدم ممنونم ازت هرچی از خدا میخوای بهت بده  از خوشحالی دارم گریه می کنم 

میشه به خدا بگی حواست به فاطمه و حاجاتش باشه؟؟؟ میشه برام خیلی خیلی دعای مخصوص کنی و منو یادت نره ؟؟  قول بده برام حتما دعا کنی 

اگر عکسی گرفتی بعد که برگشتی میشه برام بفرستی

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خدای من چه قدر حالم خوب شد چه قدر خوشحال شدم ممنونم ازت هرچی از خدا میخوای بهت بده از خوشحالی دارم ...

حتما قربونت برم حتما❤️

به خدا پیام شما هم کلی حال منو خوب کرد

پارسال قرار بود بریم که راه بسته شد

اون موقع اونقدر ذوق داشتم که توو سایت هم اعلام کردم

و خیلی ها هم التماس دعا داشتن

تصمیم دارم اسم همه رو توو دفترم یادداشت کنم

به یاری خدا مقابل خونه خدا یکی یکی یادتون کنم

و کلی دعاهای خوب واسه تون کنم

یقین بدون حضورت امروز در این همدلی امام زمانی

بی حکمت نبود

حتما مخصوص به یادت خواهم بود فاطمه جانم 😘

حتما قربونت برم حتما❤️به خدا پیام شما هم کلی حال منو خوب کردپارسال قرار بود بریم که راه بسته شداون م ...

عزیزم‌ میشه برای منم‌ دعا کنی ،اسمم زینب 😘

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

حتما قربونت برم حتما❤️به خدا پیام شما هم کلی حال منو خوب کردپارسال قرار بود بریم که راه بسته شداون م ...

الهی قربون قلب مهربونت   منم برات کلی دعا می کنم خدا بهترین هارو نصیببت کنه   خدا ادمی به قلب پاکی و مهربونی تو رو سر راه همه قرار بده  به خدا خیلی ممنونتم   

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم‌ میشه برای منم‌ دعا کنی ،اسمم زینب 😘

حتما عزیزم حتما ، شما هم واسه من دعا کن زینب جان

که یه زیارت خیلی خوبی باشه ، با یه حال خیلی خوب بتونم

قدر لحظه لحظه ش رو بدونم 

الهی قربون قلب مهربونت منم برات کلی دعا می کنم خدا بهترین هارو نصیببت کنه خدا ادمی به قلب پاکی و ...

عزیزِ قلبم شدی فاطمه جانم ❤️

ممنون از حس خیلی خوبی که دادی

ممنون که اینقدر مهربونی😘

بازم میگم مخصوص به یادت خواهم بود 🥰

و تو رو خدا منو از دعای خیرت بی نصیب نذاری

دعا کن خدا خواب رو از من بگیره که قدر لحظه لحظه ش

خیلی بدونم عزیزم🙏🌹