2777
2789

کی میگه بهشت زیر پای مادراست و کلید بهشت تو دست پدراست . 

میگم بریم مسافرت غر میزنن میگم بریم کارت ملیمو بگیریم غر میزنن میگم بریم دکتر سر درد دارم استخون درد دارم گوشام نمیشنوهه اصلا انگار نه انگار 😒 لعنت بهشون دارم تاوان یه شب خوشگذرونی اونارو من میدم . ازشون متنفرم زندگیمو به گه کشیدن کثافتا به خاطره اونا چهرم کج کوله شده . درس بگیرید تا زندگی و اینده بچه نساختین بچه نیارید جلوی نیازتونو بگیرید از جلوگیریتون مطمعین بشین نمیخوام یکی دیگه مثه من بدبخت بشه گیره پدر ومادر نادون بیفته . خدایا ازت متنفرم که اینارو کردی پدرومادرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی حالم بده 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

همه پدرومادرهامثل مامان بابای تونیستن

ارثی هستش

پس خیلی مراقب باش توآخرین نسل باشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
همه پدرومادرهامثل مامان بابای تونیستنارثی هستشپس خیلی مراقب باش توآخرین نسل باشی

خدا نکنه من مثه اینا باشم حداقل وجدان دارم دلم میسوزه اینا یه گاو به تمام معنان بخدا 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه من مثه اینا باشم حداقل وجدان دارم دلم میسوزه اینا یه گاو به تمام معنان بخدا

نمیدونم چندسالته ولی دیروزفهمیدم بادهه۸۰هاحرف نزنم

ولی بحساب عاقل بودن تومیگم

هرچقدرررررهم پدرومادربدن بهشون توهین نکن

نمیگم اوناخوبن و.....ولی احترامشون بخاطرآینده خودمون واجبه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
حرفت خیلی زشت بود بنظرم بهش فک کن

بیزحمت سرت به کارخودت باشه

وضعیت مالیتون اگه زیاد اوکی نیست، عادیع

وضعیت مالی چه میگه اینا خودشون فقط مهمن 

اگه تو خودت خیلی‌ بهتر بودی می تونستی حداقل فضای خونه رو برای خودت بهتر کنی .

فیلم یوزارسیف رو یادته زندان رو کرده بود بهشت؟

فیلم شهرزاد رو یادته با اینکه به زور دادنش به قباد اما اونجا رو کرده بود بهشت؟

مامان بابات بد هستن اوکی

تو چکار می کنی برای آرامش اون خونه ؟ 

تو هم توی این تاپیک فقط غر زدی دیگه !

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

نمیدونم چندسالته ولی دیروزفهمیدم بادهه۸۰هاحرف نزنمولی بحساب عاقل بودن تومیگمهرچقدرررررهم پدرومادربدن ...

یه کلام از مادر عروس بشنو 

همه پدرومادرهامثل مامان بابای تونیستنارثی هستشپس خیلی مراقب باش توآخرین نسل باشی

ارثی چیه دیگ. از چن تا خواهر برادر همه مثل هم نیستن. ولی ادم باید سعی کنه مثل اونا نباشه

یا من یا هیچکس همون خودم
ارثی چیه دیگ. از چن تا خواهر برادر همه مثل هم نیستن. ولی ادم باید سعی کنه مثل اونا نباشه

متن اسی روبخون

جوابش روبده

اگه تو خودت خیلی‌ بهتر بودی می تونستی حداقل فضای خونه رو برای خودت بهتر کنی .فیلم یوزارسیف رو یادته ...

با کفش بقیه راه نرفتی پس خفه

با کفش بقیه راه نرفتی پس خفه

بیا برو تو کیونم احمق بی ادب

آدم نیستی توی تاپیکت نظر بدن گوه میخوری تاپیک میزنی که اگه نظر مخالف شنیدی بی احترامی کنی

البته انتظار داشتم شعور نداشته باشی

کسی که به پدر مادر خودش توهین کنه معلومه نمک به حرومه و باید سگ محلش کرد !

👎👎👎👎👎👎

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁