2777
2789
عنوان

چقدر مظلومن این دو

434 بازدید | 21 پست

یاد ماش افتادم دلم گرفت حس میکنم بین حبوبات خیلی تنها ومظلومه شبکه چهارم که نگم هر وقت دلم میگیره حس میکنم شبکه چهارم

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس

من وقتی حس بدی میگیرم یاد همکلاسی مدرسم میثفتم که چقدر تنها بود همه مسخرش میکردن دوس داشت با کسی دوست بشه💔

حس میکنم اونم وقتی حس بدی دارم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی نمیدونم چرا یادش افتادم سالهاست ندیدمش

مامانت چیزی درست نکرده باهاش

من زمستونا خالی می پزم با روغن زیتون و آبلیمو میخوریم.

جوانه ماش هم عالیه مزه ش

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بشر خیلی موجود چرتیه تو چرا پشتش نبودی؟؟

اونموقع ادم بدی بودم یه اکیپ مسخره و چرتم داشتیم 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

اونموقع ادم بدی بودم یه اکیپ مسخره و چرتم داشتیم

نه که الان خیلی خوبی تو الان پشیمون اون لحظه نیستی فقط یاد اینکه جاش باشی حالتو بد میکنه ب نظرم پیداش کن از دلش در بیار این دنیا بی ارزشه

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
حیوون ولگرد طبیعتش ولگردیه

اره ولی مردم اذیتشون میکنن

چند روز میش رفتم بیمارستان بغل بیمارستان ی گربه بود بعد یکی از مرستارا گف بهش دست نزن اینو زدن بعد جشاس کور شده از همه میترسه🥲من قلبم داشت تیکه تیکه میشد🥲اخه چقد ادما بی رحمن 

کاربری دست دونفره💗f💗s
نوش جان پیشنهادش بده بلکه از مظلومیت درش بیاری

من با حبوبات رابطه خوبی ندارم بیشتر دوس دارم غذاهای ساده بخورم مثلا بادمجون سرخ کنی سیب زمینی واینا ماکرونیو که تو عمرم لب نزدم

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس