2777
2789
عنوان

کراش زدم محل کارم

179 بازدید | 14 پست

بچا من اصلا از کسی خوشم نیومده کل عمرم... حالا رفتم سرکار ی آقایی هست خیلی مسئولیت پذیره. همکارمه حتی سنشم نمیدونم ولی واقعا خوشم اومده ازش 

اینجور تجربه ای داشتین؟ هیچی ازش نمیدونم کلا من ادم فضولی نیستم همشم دارم کار میکنم اصن وقت رابطه ندارم... ولی خیلی از رفتاراش خوشم میاد 

اون ی ادم کاملا غیر مذهبیه اما من ادم چهار چوب دار و معتقدی ام تا این حدش کلا مشخصه 

فکر کردم اونی هستی که افق کوروش کار می‌کرد 🤦‍♀️😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زن داره

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

فکر کردم اونی هستی که افق کوروش کار می‌کرد 🤦‍♀️😅

من اونو دوس داشتم به پسره برسه 😂 پسره طبق گفته هاش خیلی مودب بوده  

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

من اونو دوس داشتم به پسره برسه 😂 پسره طبق گفته هاش خیلی مودب بوده

ارههه😍

البته دیشب فکرمیکرد معتاده 🤦‍♀️🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

دقیقا خودم درگیر همچین مشکلی ام و با اینکه میدونم زن و بچه داره و هیچ کاری نمیتونم بکنم ولی باز اونو یه گوشه از قلبم نگه داشتم و از ذهنمم بیرون نمیره

بحث تاهلش هم ک نبود فاصله سنیمون ۱۴ساله و اگه مجرد بود با وجود این اخلاف،قصدم بر ازدواج باهاش بود

از طرفی تقریبا هر روز میبینمش و نمیشه فراموش کرد

من 24

به نظرم اصلا بروز نده،فقط گاهی لبخند بزن جوری ک دندونات پیدا نشه،چون تو محیط کار میتونه داستان بشه برات و اگ نشناسیش ممکنه بدنامت کنه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

ارههه😍البته دیشب فکرمیکرد معتاده 🤦‍♀️🥲

با این حساب خود کاربر سایت مشکل داره پ 😂 یه روز میگه پسره انگار شیرین عقله ، یه روز میگه پسره فهمیده دوسش دارم رفتاراش عجیبه حالا میگه معتاده 😂 فک کنم هردوشون یه چیزی میزنن

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.