2777
2789

من چندساله با پسری بودم که خیلی دوستش داشتم

و حتی خاستگاری کرد 

ولی خیلی بخاطر موقعیتش و دخترای هول دورش جو‌ گرفتش این آخری ها

چون وضع مالیش خیلی خوب بود دخترا کرمو دورش زیاد بودن 

سر همون رابطه امون سرد شد

که بهم میگفت بهت خیانت میکنم و یکی بهتر از تو جایگزینت میکنم و.. 

من خیلی ازش سر تر بودم ولی اون جوگیر بود دوتا دورش دید و  این حرفارو میزد 

منم دیگه کشش نداشتم هر روز حالم بد باشه با حرفاش  

براش امشب یه طومار نوشتم و قضیه رو تموم کرد 

هنوز سین نکرده بذارم اسکرین اشو؟! 

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
الهی بگردم اسی چقد درکت میکنم

عزیزم💔

یادش بخیرچقدر تومار می نوشتم

الان خیلی دلم بشکنه چیزی نمیگم هر روز دور تر میشم

چون میدونم هرچی بنویسم براش مهم میست شابد اصلا خوب نخونه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
حالا بلاک نکن بزار ببین چی میگه بعد بلاک کن اینجوری تو خماری میمونی همش منتظری

واقعا از چشمم افتاد دلم نمیخواد حتی دیگه زر بزنه 

یادش بخیرچقدر تومار می نوشتمالان خیلی دلم بشکنه چیزی نمیگم هر روز دور تر میشمچون میدونم هرچی بنویسم ...

عزیزم ما چندسالع باهمیم 

رابطه امون جدی بود

و خوب بنظرت پاکش کنم تا ندیده و بی صدا ازش تموم‌کنم؟

عزیزم💔

من پارتنرم یسری رفت دانشگاه با دوستاش با چند تا دختر رفیق شدن هرشب بیرون بودن خلاصه اکیپ تشکیل داده بودن منم چند باری باهاشون بیرون رفتم ولی خب ناراضی و ناراحت و همش دعوا میکردیم مثل تو نمیگفت خیانت یا چی ولی داغون بودم داغونا آخرشم همون دخترا یجور گند کاری کردن که نگم برات

خلاصه الان فهمیده هیچ دختریو نباید چیزی حساب کنه ولی خب من تو ذهنمه هنوز