2777
2789
عنوان

خانوم هایی ‌که متاهل هستید یه مشورت در مورد یه تصمیم بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 31 پست

یه هفته ده روز با بچه‌ها و شوهرت به یه دلبلی برو خونه‌اشون بمون ببین طاقت میاری؟

چون منم میخواستم برم طبقه بالا پدر شوهرم ابنا ده روز رفتم خونه‌اشون دیدم نه زیاد دستور میدن و دخالت می‌کنن دیگه نرفتم

خدایا هزاران هزار بار شکر🥰

من قبلا فکر میکردم این بستگی داره به خانواده شوهر که چه مدلی باشن ولی الان میفهمم که فقط مهم اینه شوهرت چطور بین شما و خانوادش رابطه رو مدیریت کنه

چون قبلا خودم ۳ سال اونجا بودم و خیلی برام سخت گذشت بعدش که برادرشوهرم رفت اونجا متوجه شدم همش تقصیر شوهرم بود که انقد توزندگیمون دخالت میشد الان جاریم ۶ ساله اونجا نشسته توپ تکونش نمیده ولی برای ما هرروز یه داستان درست میکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اینه که دوری و دوستی ، باید تحمل کنی هر چقدر سخت هم که هست تحمل کن درکت میکنم فکر کن دوقلو دا ...

اره میدونم

مشکلات از نزدیک بودن پیش میاد

دختر من خیلی مریضی کشیده و مدام بستر بیمارستان بوده 

سختی زیاد کشیدم از دست بچه هه

واقعا نمیدونم چیکار کنم

من قبلا فکر میکردم این بستگی داره به خانواده شوهر که چه مدلی باشن ولی الان میفهمم که فقط مهم اینه شو ...

جدی یعنی همسر من فقط باید مدیریت کنه

و ربطی به هیچ مسئله ای نداره

بستگی ب اخلاق اونا و خودت داره. 

من الان 9 ساله همسایه مادرشوهرمم. تو یه کوچه ایم، ولی هیچ بدی ندیدم. ولی همون روز اول حد و مرز و مشخص کردم. اونام خیلی با ملاحظه آن. منم بچه هام فاصله سنیشون ی سال و نیمه. 

الان سه ماه ک دخترم ب دنیا اومده خونه بابامم کلا. ولی وقتایی هم ک میام خونه خیلی کمک حالمن. خدا خیرشون بده

من قبلا فکر میکردم این بستگی داره به خانواده شوهر که چه مدلی باشن ولی الان میفهمم که فقط مهم اینه شو ...

دقیقا

ببین تو اون تایم شوهرت چطور رفتار می‌کنه تو اولویتی یا خانواده‌اش

اره میدونممشکلات از نزدیک بودن پیش میاددختر من خیلی مریضی کشیده و مدام بستر بیمارستان بوده سختی زیاد ...

بیشتر مواظب دخترت باش و بدنش رو تقویت کن که کمتر مریض بشه ، اگه مطمئنی که آدماهای خوبی هستن برو اگه دخالت نمیکنن

یه هفته ده روز با بچه‌ها و شوهرت به یه دلبلی برو خونه‌اشون بمون ببین طاقت میاری؟چون منم میخواستم برم ...

من دوسال خونه شون میرفتم صب میرفتم شب برمیگشتم خونه م 

واقعا هیچ وقت اذیتم نکردن

نمیدونم چون خونه م  باهاشون نبود. یا کلا همینن

عزیزم منم ۶ ۷ ساله ازدواج کردم از اول بالا سر مادرشوهر بودم 😂طبقه دوم . درسته خیلی خوبی بهم کردن و تو بچه داری کمک میکنن واقعا کمک حالم بودن اما  بچه دوسال اولو نمیشه کنترل کرد بعدشو دیگ میتونی  بهتر مدیریت کنی دیگه . الان هرچی باشه نهایت چندساعت بچه ها پیششونن دیگه . من الان مشکلم اینه شوهرم تا از سرکار میاد  یکم میشینه بعد به بهونه بچه که میگ مثلا بریم بیرون میره پایین خونه مامانش  روزایه تعطیلم ک نگم واست تا صبحانه میخوریم  فوری با پسرم میره پایین یعنی وقت گیر بیاره راه به راه پایینه خدانکنه من مشغول کاری باشم حوصلش سر بره .

بعدم بخوای نخوای یه سری نظر ها و دخالت های نابجا هم اضافه میشه دیگه همونجا موندی  دوری و دوستی بهترینه

ببین قطعا دوریو دوسنی بهتره 

ولی اگر ادمی هستی ک دنباله حاشیه و حرف نیستی یا زیادی پیگیر حرف وتیکه کسی نیستی برو 

چون صد در صد مساعل یا حرفایی پیش میاد که بهت بر میخوره و توباید تحمل کنی و بگذری 

از یه لحاظم به نفعته که بری هم از لحاظ مالی همم یه کمکی میشه واسه بچه هات 

منم دو تا شیر ب شیر دارم و سخت ک بود هیچی تازه من شاغلم بودم بچه‌ام پیش مادر خودم بودن.واقعا سخته واقعا دخالت میاره واقعا زحمت و توقع و انتظار دارن.

مامانم کم کم تو تمام مسائل دخالت میکرد.

کاملا هم ناخواسته بود ب خاطر روابط بیش از حد نزدیکی.تث تربیت بچه ها تو همه چی نظر و دخالت شدید میکرد.

فکر کن مادرشوهر ی پرده غریبه تره.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

جدی یعنی همسر من فقط باید مدیریت کنهو ربطی به هیچ مسئله ای نداره

آره فقط شوهرت

باورت نمیشه چقد مادرشوهرم‌بدجنسی کرد چقد وایساد حرفامونو گوش داد و پشت سر من حرف درست کرد ولی الان اونا ۶ ساله اونجان یکبار جرات نکرده حرف زن اونو پیش ما بزنه

یا همش به شوهرم‌میگفتن کی از اینجا میرید خونه رو کاریش داریم یه سفر جرات نداشت شوهرم بره ولی الان اینا ۶ساله سالی چندبار سفر میرن پدرشوهرم می‌ترسه حرفی بزنه پسرش بدش بیاد وقهر کنه ولی شوهر من با دیوار فرق نداشت

من دوسال خونه شون میرفتم صب میرفتم شب برمیگشتم خونه م واقعا هیچ وقت اذیتم نکردننمیدونم چون خونه م ب ...

نه کامل بمون

مثلا الان شما منتظری همسرت که از راه میرسه بیاد بالا پیش شما و کمکتون کنه بالاخره توی کل روز منتظر لودی همسرت بیاد اما اولین کاری که می‌کنه میره پیش پدر مادرش یه ساعتی میمونه خوش و بش می‌کنه حالا خواهری برادری اومده باشه پیششون می‌مونه ببین صبرش رو داری؟

نه کامل بمونمثلا الان شما منتظری همسرت که از راه میرسه بیاد بالا پیش شما و کمکتون کنه بالاخره توی کل ...

آره الانم میره میمونه بعدش میاد خونه 

من خیلی اینجوری نبستم که بایر حتما اول بیاد خونه خودمون