2777
2789
عنوان

به نظرتون

79 بازدید | 15 پست

به نظرتون بمونم پشت کنکور ؟اگه بمونم این بار میشه سال سومم، پارسال نخونده بودم زیاد شدم ۳۲۰۰۰، امسال بیشتر خوندم و ترازم بهتر بود ولی بازم شد ۳۲۰۰۰🥲

امسال و پارسال به خاطر مشکلات خانوادگی نتونستم بخونم دوست داشتم یه سال دیگه بمونم و بیشتر بخونم ولی امشب با مامانم سر یه چیز ساده بحثمون شد گفت زودتر بری از این خونه و آرزوی مردن و نبودنم رو داشت

نمیدونم بازم بمونم یا نه، از یه طرف حسرت پزشکی ولم نمیکنه از یه طرف موندنم باعث میشه هم من زجر بکشم هم اونا ناراضی باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی با این رتبه چه رشته هایی میاری؟بعد میشه یکی بگه لطفا تا جه رتبه ای امکان مجاز شدن دولتیا وج ...

تا رتبه ۵۲۰۰۰ تقریبا مجازه، من احتمالا پرستاری ازاد تیپ ۳ بیارم

بابا توروخدا بیخیال من الان ترن ۵ پزشکی ام ولی خستم کرده فک میکنی بیای پزشکی خیلی برات احترام میزارن ؟دروغ چرا دو شب اول من از خوشی خوابم نبرد اصن ی ذوقی داشتم ولی کلا برام عادی شد باورکن عادی عادی عادی ولی همکلاسی هام خیلی پز میدن ،ولی توروخدا انتخاب رشته کن ی رشته ای قبول شو پشت کنکور نمون عذابه خواهر عذاب 

بابا توروخدا بیخیال من الان ترن ۵ پزشکی ام ولی خستم کرده فک میکنی بیای پزشکی خیلی برات احترام میزارن ...

میدونم عذابه واقعا، آخه رشته بدربخوری هم قبول نمیشم، نهایت پرستاری ازاد که دوست ندارم، نمیدونم زجر کدوم بیشتره، رفتن به رشته ای که دوستش ندارم یا دوباره موندن

میدونم عذابه واقعا، آخه رشته بدربخوری هم قبول نمیشم، نهایت پرستاری ازاد که دوست ندارم، نمیدونم زجر ک ...

بمونی پشت کنکور زخم زبون اطرافیان از همیشه بیشتر نا امیدت میکنه ،اتفاقا پرستاری رشته خوبیه