2777
2789
عنوان

با کت و شلوار شینیون باز بهتره یا بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بسته کی با کت شلوار شنیون باز میکنه

خودمم مطمن بودم الان همه میگن بسته

ولی کامنتارا بخون🤣🤣🤣

یکی در میون گفته باز و بسته

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

باز مخصوصا یک طرفه باشه به نظرم خیلی خوبه

اما بیشتر ببین به صورتت چی میاد چون اگر مدلی بهت بیاد برخلاف تمام قوانین مد تو رو جذاب نشون میده

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
حاجی اذیت نکن تو که خودت جوابو میدونی خاستی محک بزنی

آخه آرایشگر گف باز، خودم نظرم رو بسته بود و از جواب آرایشگر تعجب کردم گفتم اینجا بپرسم ببینم واقعا آرایشگره ناشی بوده آیا....

اما جوابا......😂 واقعا موندم بخدا🎃

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

آخه آرایشگر گف باز، خودم نظرم رو بسته بود و از جواب آرایشگر تعجب کردم گفتم اینجا بپرسم ببینم واقعا آ ...

دم اسبی ببنده برات بالا ...پایین موهاتو یه فر ریز بده دوتا سوسکی هم برات در بیاره اینطوری هم بدک نیست یا پایین موهاتو شلاقی اتو بکشه

گنجشک های درنده