2777
2789

بابام اصلا آدم رمانتیکی نیست با کلام محبت کنه بهم

ولی یه جوری اهمیت میده به خانواده امون

اصلا ذوق میکنم گاهی رفتار هاشو میبینم

حتی به غذا ها و خوراکی و مکان های که دوستشون دارم هم اهمیت میده.

شرایط رفاهی مون براش مهمه .

بابام خیلی موقعیت  اجتماعی و مالی خوبی داره .

خیلی شرایط خیانت براش میتونه راحت باشه

ولی این مرد انقدر وفا داره و هنوز عاشق مامانمه بعد سالها که دلم میخواد یکی مثل اون بیاد تو زندگیم.

حتی با صدای بلند با منو مامانم حرف نمیرد و دوست پسر قبلیم منو کتک میزد یا بهم میگفت بهت خیانت میکنم و… !

چون پولدار بود فکر میکرد باید با ۱۰ نفر بخوابه

چرا من شانس ام به مامانم نرفته ا‌دم حسابی بیاد تو زندگیم

خدایا یکی مثل بابام لطفا💖😭

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

ان شااله

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه لحظه ...

دوست پسر قبلی چه غلطی میکرد ؟

میزدی میمرد مرتیکه 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل باباهامون بی نظیرن 

نه مثل نسلای قبل اهل چند همسری و...

نه مثل پسرای الان هول

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چه نیازی داشتی با اون پسره باشی که حاضر شدی ازش کتک هم بخوری

هیچی تاوان علاقه ام به آدم اشتباهی بود

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚