2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته کاش خودکشی راحت بود

152 بازدید | 21 پست

این زندگی انگاری قرار نیست روی خوششو ب ما نشون بده.تا میایم بگیم خوشبختیم فک نکنیم ب این همه مشکل باز ی اتفاقی میوفته ک حال ادم خراب تر از قبل میشه

نمیدونم تا کی قراره اینطوری ادامه بدم

کاش دل خودکشی رو داشتم

کاش جرعتشو داشتم

کاش ی پشتوانه داشتم

کاش ی داداش داشتم

چقدر زندگیم پوچه.چقد تهی یه.چقد جای خالی خیلی چیزا حس میکنم.چقد بدبختم.کاش انقد جسارت داشتم ک‌طلاق بگیرم و زندگی رو از نو‌شروع کنم

زندگی خیلیییی تلخه خیلی

فک نکنم هیشکی مث من سردرگم باشه.

خودم تو مشکلات غرقم.خانوادم از خودم بدتر

خدا مشکل ت ما با چیه.بسه دیگه این همه اذیت و آزار

کاش اون طرف جهنمی در انتظار مون نبود.. کاش... 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه آرزوم این بود بزرگ شم سرکار برم ماشین بخرم از آرزوهای مامانم برآورده کنم لباسی ک دوس‌دارمو بخرم ارایشی ک دوس‌دارمو بکنم.با ی مرد خوش اخلاق شاد ازدواج کنم باهم کارکنیم خونه بخریم ارزوهامونو براورده کنیم

ولی بخت سیاهم مث همیشه همرام بود

قلم سرنوشت باز خوب ننوشت

ن درسی خوندم و ن به جایی رسیدم

شدم زن یه بداخلاق خسیس شکاک عوضی.مامانمو به ارزوهاش نرسوندم

شدم نوکر یه ب همه چیز

ک توی این سن تنها دغدغم اینه شام و ناهار چی بپزم

ن سرلباس خوبی ن ارایشی هیییییچ

عین پیرزنایه۶۰ساله رفتارمیکنم

خدایا اون عدالتی که ازش حرف میزنی کجااااست؟

مطمعنم اون جهنم بدتر از اینجا نیساونجا حداقل خودتی و خودت قرار نیس ب همه چیز و همه کس جواب پس بدی

میدونم چی میگی الان این دنیاییم این حرفا رو میتونیم بزنیم راحت وقتی رفتیم اونجا.. میندازن مون وسط اتیش!! اینجا یه ذره داغی یا اب جوش رو نمیتونیم تحمل کنیم درصورتیکه اونجا هزاربرابر بدتر از اینجاست منم خیلی وقتا بهش فکر میکنم ولی جرئتشو ندارم بخاطر جهنم!! وگرنه تا الان دیر بود اقدام کرده بودم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
میدونم چی میگی الان این دنیاییم این حرفا رو میتونیم بزنیم راحت وقتی رفتیم اونجا.. میندازن مون وسط ات ...

چرا باید اخه ب این چیزا فک کنه ادم😭ادم ته خط ک‌برسه ب این چیزا فک میکنه

چرا ما ته خطیم 

توکل کن بخدا این جمله رو چند بار بخون امروز فهمیدم سرطان بدخیم دارم با دوتا بچه اما توکلم بخداست

واقعا؟! چطور تاپیک میزنی نمیترسی؟! یا اینقدر ایمان قوی داری که واقعا نمیترسی از مرگ؟! منم نمیترسم ولی سرطان بد دردیه خدا شفا بده

توکل کن بخدا این جمله رو چند بار بخون امروز فهمیدم سرطان بدخیم دارم با دوتا بچه اما توکلم بخداست

چقد توکل کنم و بی نتیجه بمونم؟

ب امام رضا متوسل میشم جواب نمیگیرم

ب امام حسین متوسل میشم جواب نمیگیرم

به حضرت عباس متوسل میشم جواب نمیگیرم

خستم خیلیییی خسته دیگه بریدم

انقد سنگ شدم حتی نمیتونم گریه کنم خلاص شدم

انشاالله که شفت بگیرین روحیتو حفظ کن همه ی مردم سرطان دارن

چرا باید اخه ب این چیزا فک کنه ادم😭ادم ته خط ک‌برسه ب این چیزا فک میکنهچرا ما ته خطیم

اصلا چرا بدنیا اومدیم که یه روز بخواد اینطور بشه و به خودکشی فکر کنیم..!؟ چراااا واقعا خیلی وقتا میگم کاش اصلا وجود نداشتیم تواین دنیا!! این دنیا همش درد و رنج و افسردگی و... من فقط بچگی هامو زندگی کردم بعد از اون دیگه زندگی نکردم همش به اجبار بود و هست مرده ی متحرکم منم دوست دارم برم یه دنیای دیگه چون میدونم حالم فقط با رفتن از این دنیا خوب میشه ولی خودکشی هم نمیتونم 😣🥀🤦‍♀️