2777
2789
عنوان

علاقه ی شدید و عجیب من به مجموعه ی هری پاتر

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 60 پست
وقتی نه کتابش رو خوندی نه فیلماش رو دیدی چطور میشه ادم بگه که اینا اینجور چیزارو رواج میده؟در حالیکه ...

راستش اولش ترسیدم از نظرت 

من گفتم که با این که تایپم نیست ولی باید چیز جالبی باشه اما خب دیدم نوجوان هایی که زیادی تو رویا میرن. کلا هر اثر هنریی میتونه برای یه عده که خوب بلد نیستن تجزیه و تحلیل کنن بد باشه. 

برعکس یه دوست بیست ساله دارم که خیلی علاقه داره و علاوه بر قدرت تخیل فوق العاده، خیلی هم عاقل تر و بالغ تر از سنشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی که کتاب زبان اصلی میخونید کاش منم زبان بلد بودم دلم میخواد ولی خیلی تنبلم تو یادگیری

اصلا سخت نیست در هر سطحی که هستید  اولش کتاب های خلاصه و طبقه بندی شده ۶ سطحی رو بخونید و بعد کتاب های کامل. 

من خودم بخش بزرگی از گرامر رو از رو کتاب داستان های سطح پایین یاد گرفتن و مرحله به مرحله رفتم بالا(بعد از دبیرستان و قبل این که کلاس زبان برم)

راستش اولش ترسیدم از نظرت من گفتم که با این که تایپم نیست ولی باید چیز جالبی باشه اما خب دیدم نوجوان ...

نوجوون که اسمش روشه 

اره گاهی خیلی زیادی تو بحر یسری چیزا میرن ولی میدونی بستگی داره که اون چی باشه و چی رو بهت برسونه 

بعضی فیلما عملا چیزایی رو رواج میدن که حتی همون آدم بزرگشم ممکنه به خطا بره 

اره تهش گفتم بگم یوقت برداشت بد نشه کلا یوقتایی بعضی ادما آماده حمله ان از متن شما ممکنه برداشت بد بکنن و بحث میشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ولی فیلماشم اتفاقا قویه البته که قابل قیاس با کتاب نیس ولی کمم نیستن .موسیقی متن و صحنه های قشنگش ات ...

شاید یه جورایی حق با شما باشه چون خودم میخواستم خونده ها و تصویر سازی های ذهن خودم رو تو فیلم ببینم وقتی اونجور نبود دوباره میرفتم سراغ کتاب

چقد قشنگ نظرت رو در موردش گفتی

عاشق هری پاترم 

تو بدترین روزا فقط هروز هروز که تموم میشد دوباره از اول شروع به دیدن میکردم که مبادا فکر خودکشی به سرم نزنه 

الانم دوباره شروع کردم قسمت 3 رو دیدم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شاید یه جورایی حق با شما باشه چون خودم میخواستم خونده ها و تصویر سازی های ذهن خودم رو تو فیلم ببینم ...

اره همه همینجورین 

حالا گفتن واسه سریالش همچی رو میخوان نشون بدن

حتی شخصیتایی که از فیلما حذف شده بودن هم میارن 

آره اونجا بهش یه جورایی حق میدادم که رفتار خوبی با هری نداشته باشه

ولی خیلی جاها مراقب هری بود

اونجایی ک اشتباهی فک کرد سیریوس بلک میخواد بکشش 

رفت نجاتش بده‌‌‌... لوپین که گرگینه شد باز سعی کرد مراقبش باشه 

و....

معتمد دامبلدور بود دیگه‌.

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

عاشق هری پاترم تو بدترین روزا فقط هروز هروز که تموم میشد دوباره از اول شروع به دیدن میکردم که مبادا ...

هیچ وقت تکراری نمیشه 

باورت میشه همسرم گاهی میگه دیگه از تو گذشته  باید چندسال دیگه به دخترت معرفیش کنی 

بهش میگم حتی پیرم بشم بازم برام جذابه اون موقع میشینیم با دخترم دوتایی میبینیم،از دخترم میخوام که برام بخونه

هیچ وقت تکراری نمیشه باورت میشه همسرم گاهی میگه دیگه از تو گذشته باید چندسال دیگه به دخترت معرفیش ک ...

دقیقاااا منم همینجوری با 25 سال سن با ذوق هربار میبینمش 

پیر بشم برم آسایشگاه بازم هرچی رو فراموش کنم اینو نمیکنم

میگم که خوابام تو نوجوونی بود تو 12/13سالگی الان 27 سالمه چیز زیادی از خوابام یادم نیست اما خیلی شبا ...

شاید به نظرت سوالم عجیب بیاد تا حالا اون جغد سفید دیده بودی ؟ تو واقعیت 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨